其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
啱呀
自己思考唔好信晒一個人
真係慘睇到你咁樣, 又要死兜爛兜

就憑你不停問我乜嘢叫瓜田李下話我未答你就知道你根本就冇睇我打嗰啲乜或者你係唔知乜嘢叫做瓜田李下啦。

而家落去講得就係講冇顏色打字嗰啲乜嘢講到呀?係零。 冇錯你就係零。

你辦唔辦公關我撚事咩, 你覺得呢個世界真係有人會 Care 你係點樣? 我諗除咗你老豆老母之外都應該冇第二個。 咁既然我有時間咪幫佢分擔下啲育兒嘅責任囉

你唔使擔心我問你攞證據呀, 因為你嘅證據咪就係我覺得囉仲有其他咩? 相反就算你講得出乜嘢嘅瓜田李下我諗你都係啱啱先google囉

我知道我呢位輔導員對你嚟講好excited好刺激, 唔使擔心我會盡力㗎哈哈哈!
block左佢啦,好撚煩
原來叫你解釋下點解post wiki係可以幫人哋洗底叫做冇point人生攻擊。

都未講之前你個所有嘅抹黑, 一句垃圾話我覺得重要還瓜田李下咁不知所謂。 話你係中國人畀面你啦, 因為呢個世界只有佢哋可以咁無恥。

你答我咪話睇唔到囉咁有咩話畀我知你喺邊度答到呀?

相反你問我瓜田李下我上面一早講咗啦你自己冇睇咋如果你有眼疾或者有任何場殘障不如叫你雙親幫下手一齊搵到個答案好唔好?
複製。。乜原來大陸中文係咁樣? 你自己撳上去728睇啦傻閪。

知唔知道乜嘢叫瓜田不納履李下不整冠呀

最撚搞笑瓜田李下同智力係有關係, 點不知講講下原來又係你嘅諗法。

咁你都唔好啊我問你嘅嘢到底你喺邊度搭咗我post wiki 可以幫人洗底呀?

對上幾個鐘頭我不停問你點樣你就係冇答到我, 好啦就當我睇唔到啦咁不如你講下啦。

定係你根本就答唔到呀?
冇錯呀台灣大陸一樣都係講國語呀但係香港呀傻撚 救命呀其實廣東話係咪你母語嚟㗎? 仲要咁理直氣壯同人哋講台灣都咁講

上面咪寫咗乜嘢叫做瓜田不納履李下不整冠羅, 你係咪唔明呢十個字係點解呀?

寫撚到名都仲睇唔出仲要問人哋點解你露晒底啦

咁到底你可以趕點樣post wiki 係可以幫人哋 洗底未呀? 你唔好咁單向啦 我為你好擔心呀。

我見住你不停自我精神勝利都唔知好笑定好嬲。
我幾時有講我中文好勁呀傻閪, 又要作故仔啦你? 好心你啦唔好再不停講大話自我安慰。

睇你真係慘仲係死都唔肯答到底點解post wiki係可以幫人哋洗底

我知道你咁樣係好慘呀因為你自己又見到但係又要扮見唔到然後不停催眠自己再自我精神勝利。

身為輔導員工我係唔會放棄你㗎你放心啦你有機會醫得好
你係咪思覺失調呀呢位先生我冇叫你搵證據呀我係問你點解呀 天呀我希望冇影響到你個病況。。。

我而家開始懷疑其實你係咪睇唔明我打嘅廣東話, 所以先會發生呢個美麗嘅誤會囉。

講咗乜嘢大話你都唔記得啦咁快?我幾時有講我自己中文好勁呀 定係又係你嗰啲所謂我覺得? 我真係畀到啲咁嘅感覺你咩?

我係戇鳩係事實咁到底係而家可以講到底點樣可以post wiki幫人洗底未呀?

哈哈哈哈哈!

你想我複製我之前講過啲乜嘢呀定係你又睇唔到頭先我打瓜田不納履李下不整冠啦?
真係好撚正你簡直係完全ignore上面你quote嗰啲嘢。 我要開始諗下呢中國人都冇你咁叻咁厚面皮。

講真你可以講到底點解post wiki係可以幫人洗底未呢?我已經問咗好多次啦就好似你老豆老母好想你變返正常一樣你畀次機會自己啦。

好正好正喎睇你表演 你唔好咁 hea 啦 就算你能力不及不可以盡量嘗試。

其實到而家你可以講下到底點樣post wiki可以幫人哋洗底未啫?

定係你睇唔明廣東話呀?
小字多字都好到底你可以講點解post wiki可以幫人洗底未呀?

你唔好再喺度顧左右而言他啦等咗你好耐喇。。

仲有你係咪唔知道乜嘢叫做瓜田不納履李下不整冠呀

人無恥則無敵 你真係中國人嘅典範。
搞撚笑, 原來講到最後又係乜都答唔到。 淨係識得死雞撐飯蓋。。

就算你睇唔到都好我都同你講過我睇唔到你打乜啦就係咁簡單。 你咪而家再打過究竟點解post wiki 可以幫人洗底咁咪得囉。

就算你點自我中心或者自我安慰其他人都睇都係不停追問緊你呢個問題㗎。

仲未計到底你係咪唔明白乜嘢叫做瓜田不納履李下不整冠呀中國人?哈哈哈哈哈哈哈!
我有冇朋友關你撚事咩又要講第啲嘢。講嚟講去不如你直接啲講到底點解post wiki 係可以幫人洗底啦

上面明明寫到明你 #761 話我中文好勁我根本就冇講過,我係講緊你講大話又扮睇唔到。 下下都畀人屌到上面 又要扮睇唔到。 真係花生都唔夠派。

我唔想同一條問題要問兩次呀不如你真係講下到底點解 post wiki 係可以幫人洗底啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞