其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
咪同你講關你撚事囉你老母閪你答到我未呀

到底點可以post wiki 洗底呀? 真係好撚慘成個弱智咁。

不過唔緊要我會盡量幫助你
其實你鳩答完之後有冇諗過點可以post wiki 洗底姐?

答非所問並唔代表你可以幫到自己嘅傻閪

乜你覺得咁多我哋會阻止到我問你點解post wiki 可以洗底咩?

你太天真喇朋友 慢慢諗下啦。
家下又轉番瓜田李下又要扮傻扮睇唔到人哋答你, 講到底到底可以解釋下點解post wiki可以洗底未姐?
你講乜都冇撚用㗎喇就好簡單問你囉到底點解post wiki可以洗底姐?
咪答咗你囉你老母閪你咪盲㗎, 好心你都唔好扮盲啦。

搭撚咗你自己又睇唔明, 講到底隨時係你點解都唔知

真係搞撚笑問咁多問咁多但係死都答唔出點解post wiki 可以洗底。 仲撚慘過女人露底
引用你老母咩自己 search 下啦, 講一句耐到底你可以答點解post wiki可以洗底未呀
家下又要作故仔話放棄娛樂你 虛幻嘅人生真係可愛, 咁又係嘅阿q精神。

全世界都係白痴得你自己清醒, 不過咁樣冇用㗎不如你講下到底點樣post wiki可以洗底啦

娛樂你老母咩戇鳩仔, 你條戇鳩仔自己人生已經係好好嘅娛樂啦

邊有人好似你咁搞笑上網上到畀人屌仲要畀人講到生癌生到99先得㗎?

抵撚死啦你冚家產屈鳩人
我就係search唔到呀傻閪, 你問我嗰啲乜撚嘢瓜田李下我已經畀咗數字嚟㗎之前, 係你條傻閪扮睇唔到。

好簡單你畀個數字我 到底你喺邊度講過post wiki可以洗底呀?

你咪撚再講埋曬啲垃圾理由乜撚嘢我覺得啦面對下自己啦懵撚。

冚家剷屈鳩人。
你講嚟講去到底你可以講點樣post wiki可以洗底未呀?

唔好再講其他垃圾啦 真係慘你仲撚慘過689人哋689都講啲垃圾理由 求撚其算數。

你就連答都唔敢答, 定係做網絡妓女被屌維生

咁係咪即係你冇 任何答案可以講到點樣post Wiki可以洗底呀?

不如咁啦喺五個post裏面你都覆唔到就等於你答唔到啦, 我睇見你真係好撚慘呀我淨係喺度死撐。
你仲有四個post嘅機會, 不如你快啲講下到底點解post wiki就等於洗到底啦 我已經係由幾個鐘前問你㗎喇。

仲有三個post呀, 我同你老母唔同 我冇義務永遠睇住你㗎。

你快啲諗下到底點解post wiki就等於洗到底啦。

得返兩個post呀唔緊要㗎你可以繼續鳩噏㗎不過只係證實你根本就冇辦法答到點解post wiki 可以洗到底。

努力加油呀全部人等緊你呀!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞