其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
咪撚睇咁多呢啲so call政治分析啦
其實大部分所謂見解都係鳩流流架啦
十個有九個其實都係同風水佬同賭波貼士無撚分別,你係唔會有得著,你只有見證佢貼唔貼中,自己google下獨立思考好過啦
雨革好大代價佢無講錯吖?
的確係好大代價,香港人係中環既持份越嚟越低都係雨革先開始加速
首先我無講過自己係白票撚,我自運動開始一直認為應該兄弟爬山。不過你要話我白票撚我咪白票撚。

搞革命未呀?
勇武抗爭唔算革命啦。泛民都大叫時代革命,咁又搞革命未?進攻功能組別實係革命啦?

毅進畢業未呀柒頭?
資格論加人身攻擊?好強力既論點

你個腦裝屎?
同上

你地白票撚自我感覺良好未算囉 仲屌人投票好撚惡 做多少少野都比
不如你出去睇下到底有幾多個post係屌白票撚啦,我點都唔夠你惡啦,又屎又撚又毅進畢業未仲有埋表情。我無屌過你投票,只有你屌我白票撚。
認同,論點對駁先可以有良好討論氣氛。而家問題係當有人唔行制度內抗爭呢條路,就會比人標籤熱狗,白票撚,你問佢唔係兄弟爬山咩?反而比佢哋話我理撚得你投白票,但點解白票撚成日屌我哋投票既,我抓哂頭,你咪繼續進攻功能組別,我無唔比你做。係被害妄想定唯我獨尊? 仲有重點係我無話我會投白票我只係對論點提出意見,但回應就係又一個白票撚。
我都係嘛嘛地like佢
我完全唔明有個大粒野肯由藍轉黃不突止仲要出謀獻策, 之後居然比人攞2014年既事去割席? 2014 71遊行都只係51萬, 2020 元旦遊行直接乘2, 即係今日黃營既人可以有一半係14年既藍營/港豬. 唔好走去學選舉主任搞咩"不是真誠擁護"啦好唔好?

我幾欣賞沈旭輝自稱淺黃但係行動力超高兼肯用心反駁. 與其聽白兵講游說美國等美國出手, 我寧願支持沈旭輝去選功能組別
慳d啦傻婆!你係咪白粉呀,咁多爹!
我無睇開呢個page
不過有聽過黃世澤屌過
Wiki就咁講
緊係佢地云粉屌人投票先啦,宜家唔夠屌就扮受害人,就話兄弟爬山,佢地鑊鑊都係甘,衰左就扮受害人!
你問我問題我問返你係因為你個問題有問題。我就係用你問問題個邏輯問返你。你話泛民唔可以代表你咁點解白兵可以代表我?你問我革命未係基於白兵言論我咪用泛民言行問返你。
我冇標籤過你左膠,大中華膠,而你係冇話我五毛,熱狗,但你標籤左我係白票撚。
首領主人我唔知你點得出呢個結論,咁你幾時聽你主人講去水炮車前坐低?
我屌人投票先?不如你話比我聽我邊句屌人投票?呢個唔係屌白兵既post?你最叻仔啦,人身攻擊咁叻,表情又多。道理係哂你個邊啦。
香港又多個異端,白兵教
其實自己都有個腦,你聽完人點講你自己都分析下咁做啱唔啱啦屌
利申:有聽,但信唔信,跟唔跟係自己思考完先決定
好多港豬就係懶去分析, 聽完就當真唔會自己再諗下
有2個可能
第1個係連登D人一早覺得佢同白兵一樣講野唔可信,所以唔討論
第2個就係信細良,唔怕
睇到無引

區選後有邊個仲覺得係依個體制內投票有用?
所有建制有新工,有啲選咗個弱智出黎,有啲選咗啲做埋啲無撚用既改名,仲要繼續?

李光耀係一早係香港問題上指出左,只有美國既最惠國特遇可以威脅到中國令香港有民主

之前美國未需要打中國,礙於經濟利益唔敢玩
但依家中國搞到美國地位,佢要打中國一定用香港玩
咁立會果班白票棄票係唔係鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞