其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
咁你拎下佢近期個篇文黎講下佢邊位有錯,我真係想聽下
其實直選只要佢dq 周庭同gphone咁呢個選舉都係剝削緊選舉權被選舉權,都係不公義
咁佢制裁晒70席立法會議員我都覺得無問題
反正就算你係本土派,入到去都係成為既得利益者,邊個會知你之後會唔會泛民化
巴打講得啱,不嬲都應該咁玩

但我無聽過有人覺得輸選舉=輸民意

其實只係唔好錯過資源/宣傳嘅爭奪,民意嘅嘢根本無得輸
國旗?大家仲記唔記得上年9月有人吹風唔好舉美國旗話美國人好憎咁樣?好似仲過千正皮架
[唔好洗白]回帶 - 仇思達:支持立送中條例,23條、國歌法、一地兩檢
https://lih.kg/1905593
夾埋拎唔拎到多5席先,進出口界咪又係1個位
邊個?

我淨係知毛孟靜搶旗啫
你認為黃絲特首冇雙普選係possible?
為咗要攻擊人而揾對家幫手
國旗論你應該係講緊白兵叫人和平集會同遊行帶枝美國旗去舉?
上年真係有個post叫人唔好咁做,話美國人好憎咁樣架
結果就係俾人binc
美國人覺得香港人比起某啲美國人更加擁護美國自由民主既價值
羅冠聰 劉小麗 姚松炎 長毛係本土?
真,我都想知邊個會話美國唔做野
你去Twitter 9up,我支持,但咁樣一定唔係做左野囉
個陣啲人嘅取態係blame the victim
怪梁游做錯累全家
始終都係針唔吉到肉唔知痛

佢哋要攻功能組別,咪比佢哋跌鑊甘囉
呢條傻鳩淨係識自我感覺良好講埋哂D google野 自己既意見全撚部on99 好心咁撚柒就收皮啦 佢就係撞正依家香港人政治意識上升 講D政治出黎搏出位 點知原來講埋哂D垃圾野 以為自己好識政治 專講俾D傻仔聽 跟住D傻仔就會覺得佢好有料
關係咪大學生撚事
大把奶共西大學grad語無倫次啦
左派suppose支持社會變革甚至暴力革命架喎
依家係條街度衝既有邊個係左派呀?朱凱迪咁左有冇份掉磚?
你班連登仔夠左啦,有冇衝呀?
認為香港人係一個民族既,唔係右翼又係乜野?

左右依家唔係單從黃藍可以分到架
簡單講公民民族主義姐係hker is not defined by race入面認同香港人係一個民族但就唔由種族膚色定義而係擁抱香港價值既就係香港人,呢啲就係有左翼成份既右翼

依家全世界都潮流都係咁,因為太右好辛苦,太左就會變膠唔會實現到
最好笑既邏輯係 選功能組別美國就唔會理香港
你d 中產frd 應該移左民啦 如果唔係 仲叫中產?
同埋佢都無話過武裝起義前 唔駛建構香港民族wor
你攻擊泛民AC
你係咪熱狗
我幾時話美國做唔到野先我自己都叫開佢美帝啦
我諗成個LIHKG 都無人話過美帝做唔到野啦下話

你係咪聽開啊白兵點駁人就以為全世界屌後白兵嘅都係覺得美國無用啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞