其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
有時拎出嚟屌下比人知到民主派未必真係個個係同路人都未必係壞事
想幫到件事 真心支持就係同路人
泛民入面有做得好 有做得唔好嘅人
再講 本土同泛民唔同立場叫唔叫同路人?
又會關係到政治光譜
睇點定義同路人姐
白兵:「明就明,唔明就唔明」
咁我講錯,sorry,自膠一打
點都好啦
你要狙擊都狙擊藍youtuber 啦
成日針住黃youtuber 做乜
不嬲覺得沈生係世界仔買大細

之前買新加玻唔太成功,721見到有機就落注呢邊

不過有個有背景嘅叫企呢邊又何樂而不為
咁真心要體諒有批雨傘果陣未醒/小學既
你篤到條數話我知功能組別點過半?
知道無可能就話兩年後選特首
香港已經沉淪緊,無咁多時間同你玩呢啲投票遊戲呀
你覺得泛民會比?
天崎收錢,係共諜
梁遊係鬼
係邊邊吹起
我就唔信老泛民同大黨架啦
完全同意呀
泛民根本唔會做你想做既野
因為泛民既選民根本唔care泛民做緊乜野
咁多白兵打手出動咪出黎傾下點解成日叫人武裝革命先再問多句你班友識唔識歷史?晚清史讀過未?有冇覺得咩地方同晚清好似
信白兵=ss黨衛軍

俾人強姦都要叫救命,如果唔叫救命🆘,邊個會救你
天助自助者,自己都不幫自己,依賴人幫?
美國人一定要幫你嗎
自己唔反抗,郁都唔郁
係度幻想依個世界有救世主

要用盡一切可行方法反抗
剪完布之後仲點搞破壞
我唔係白兵打手
只係唔支持進攻功組姐
唔洗屌佢啲野屌落我到
議席唔夠都只會同咁多年一樣
用同一個方法期望得到唔同嘅結果只係On9
你知我知唔會贏
咁點解仲要放晒100%心力人力物力去做?
一齊探討下其他可行性啦
我唔會將佢擺喺撐抗爭者呢邊,佢始終都係中央政策組嘅人,身邊係淺藍淺黃嘅人,最適合就係定義佢為中間派學者,即係投機派嘅人士
點解要泛民比?

如果本土派有人出嚟選,我哋就推晒佢哋入去取代泛民同奶共少數派
我想聽下你有咩睇法喎
大家討論下?
功能組別有啲就算公司票都唔係無機會,不過而家做係遲咗啲。有啲有間公司俾會費入個商會都可以做到,不過要一年前做。 香港有好多人都有有限公司,報稅用又有。。 做小生意又有。。
同意!
唔係香港有民主派接頭人,係香港係支那春袋
新疆實有人流亡到,美國佬咁睇人權一早拎黎打,洗等香港咩
白兵:
「中計喇
扭曲我原意
斷章取義
明就明 唔明就唔明
邏輯推理

國師後繼有人喇
白兵對我嚟講係一個會著衫同講政治嘅李獻計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞