其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
1個位唔係位?
時代投票
笑死我
好多人就係覺得一個紅底嘅知名教授突然轉黃先覺得佢值得吹奏
分化post 拉
連: 鄭立收皮啦,冷氣軍師

隔離post鄭立作者都被屈熱
Don’t make stupid people famous
係難架 咁就唔做?
等美帝救?
最做到野既其實就係勇武同美國佬
我冇話唔做,只係唔會爭住去做
余杰都唔錯
咁唔通投票就可以攬炒?有部分焦土的確希望比保皇攞哂議席,再失去香港個關稅地位,國際金融中心地位同時收皮。你要知道泛民到係家都仲係同外國表示一國兩制未完全崩壞,法治仲有險可守。大家係睇成件事有本質上既分別。屌人白票撚唔會屌到佢哋投票。
同意一半
每人角色都唔同
勇武都特登讓路和理非區選
我覺得係大團結嘅體現

立會過半同美國關係法一樣
係攬炒線黎講都好重要
認同可以聽多啲唔同人既觀點,亦唔好信哂一個人所講既所有野,唔好因人廢言。要知道燒山都試過講中。
無錯
不過呢度係排拒勇武行為既泛登,所以邊個建議衝邊個就係鬼
劉細良話手拖手坐係水炮車前面架,咪睇下佢幾時出現係勇武抗爭現場囉
個問題就係投有效票既人先係真正既白票撚
Bernie Sanders都俾人搵返台灣法案既投票紀錄出嚟質疑佢係咪有心滅中共
但係你係泛登講一句泛民既不良紀錄你就係熱狗五毛分化撚

唔係你班泛民鐵膽,香港洗搞成咁?
人地讓路俾你選
係一方面想你選啲政治素人同本土派既入去
另一方面係唔知點解呢個區選俾人定性變相公投
點會知你地完投,人權遊行火燒高院就thank you sir, 元旦遊行就捉鬼咁先得架
發覺冇乜人屌細良
exac7ly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞