其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
劉細良咁都鬼唔過白票黨
咁十一哥 IQ160中年局長 屈穎妍仲唔撚係販民安插入對家嘅細作
唔信細良唔通信過唔知邊到出黎既人啊
利申:支持細良帶頭坐低返返去雨革果陣
幾廿人帶住PEPE頭套係金鐘坐低俾水炮車射一定會引起國際關注
國際想見到呢D而唔係勇武見乜就燒囉!
支持 畫面夠靚
柒到
點解白兵同storyteller一樣係4月先開channel
點解大灣駒要開新channel同洗哂6月之前嘅archive
storyteller唔係激進派咩
佢好鬼?起碼冇白兵咁離地wo
台灣當年嘅黨外運動付出咗好沈重嘅代價先換到個法案翻黎,咁先逼到蔣經國做下樣放權
分分係kol 100嘅熱狗仔分支
佢鬼唔鬼就唔知,但無啦啦10個月前彈出黎,個背景完全冇人知,搞次座談會收每條友200幾蚊,真係fatfat
使唔使寫佢個名入史記?
學生免費,當你一半係學生拉返開都100蚊1個
不嬲政治評論都要有咁上下年紀先講到
係兒登鍾意追星追後生
你自己聽下陳浩天d節目同梁天琦以前節目 一樣好表面 冇內容 網絡講咩就講咩
話唔定係中共旗下分化page
唔講大學畢業咁高要求啦
淨講正常邏輯正常智商都唔知有無
有國師既影子
我覺得佢觀點唔啱拎出黎講無問題㗎喎,如果係我錯,成班人真係比個論述我證明我錯,咁我收皮
但係屌如果佢本身邏輯出錯/冇道理咁我唔洗驚人信佢㗎喎,如果啲人係明知佢係錯都信咁我無野講
係無人話無美帝就可以做到野喎,當年係台灣係有美國幫低下都有去玩選舉喎,咁台灣黨禁得仲勁啦,咁台灣人個時咪都有玩選舉,咁我地唔會話台灣個時咁做係對唔住美麗島嘅手足先?

有錯請指證
呢啲係咪個啲你明就明嘅野?

點解我睇唔明呢句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞