其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
另外幾個po咪有數,飲食、進出口、工程嗰幾個,要討論可以過去
第二,同阻止功能組別以令美國幫助嘅論點唔同,叫人參加選舉係一定要講有成功嘅可能,然後成功嘅機會就會上升,反之一路吹風失敗冇人去做個失敗機會就會上升
如果係古時打仗呢啲叫擾亂軍心
同問
同人講要取消,但取消唔到局住會投票,所以都係要登記做選民
反正普通人冇得投功能組別果D都唔到佢地搞功能組別
咁先係PLAN A THEN PLAN B
我唔敢好似白兵咁賭完全杯葛選舉,但唔會同人講我要進攻功能組別
白票黨之後就無再入佢channel
但人地點會care 呢
係你智慧未跟到人之嘛
眾人皆醉我獨醒呀吹咩
無錯呀,所以當年袁紹監禁田豐係岩講埋d 野亂軍心!!!
北歐心科學
佢之前好似係地產佬
林奠咪讀撚壞咗個閪腦,自以為考第一巴撚閉啫
你答我總共有冇5席得啦
飲食屆上屆輸緊千幾票,你覺得今屆可以倒嬴?仲要未計對面都可能會多左票
你識得為進攻而準備,人哋都會㗎嘛

況且功能組別種票種得仲犀利
人係可以轉立場,但唔可以因佢係專家學者就絕對信晒佢
有可能,雖然好小
咁你答我,得幾%機會贏係咪就唔做,而每多一個人做個機會又會大返啲
難度其實有冇五席咁多?
如果keep7成投票率
照比例直選拎22,23不是夢
加原有功能11席區議會1席
已經接近35
再強攻飲食出口界

呢個係策略性問題
覺得難就唔去做?
李登輝推進到台灣民主,都係國民黨入面攪散。。
我上面都有講過佢只係個中間派學者,佢代表緊嘅只係班商家、淺藍嘅立場,直接將佢歸納為黃其實係好唔理智
白票兵
喂喂喂,佢黃唔黃有乜關係?人地大大篇野打出黎,有乜唔妥當咪駁佢囉。

正如有時黃既學者好似鐘劍華咁,佢寫野有時都會好濕鳩。
連登仔覺得沈俾到個路線圖佢哋睇嘛,雖然可行性超低
原有功能夾埋超區都係10席
22 23不是夢
我比21已經當頂得住對面啲種票配票
飲食上屆輸緊千六票
唔洗對咁耐
有阻塞影響到取消就返屋企
盡量唔跨區
甚至每次只搞一/兩區
沈旭暉係好高學歷地位,講野同立場都係好撚黃,
但改變唔到佢係標準紅二代既事實
就算係呢場運動之前, 大把人評論過佢同唔少紅底大人物有扯唔甩既關係

咩燒生咩白兵你立場唔岩可以唔聽 屌到佢開花都仲得
但最應該將說話深思熟慮, 好好諗下有冇隱憂既就係沈大師呢類人
香港人平時就鐘意捉鬼, 但反而會吹奏佢
究竟係黃到傻左定沉迷政治明星?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞