其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
唔好意思唔係佢錯

係佢老豆老母嘅錯
解釋解釋解釋你老母咩 講得19幾萬次問你又唔撚答屌你老母到底點樣post wiki可以洗底呀。

人哋問就十問九唔應, 屌你個閪就要人哋答你人哋答你就扮睇唔到正廢柴冇撚用。

真係好耐冇試過屌人屌得咁過癮特別屌你啲咁嘅垃圾。

屌你老母屈鳩我含家產冚家富貴。 抵撚死呀而家個個都見到你呀顧左右而言他答非所問。

樣衰咪你自己啦屌你老母。

不過記得幫我你同埋你老母講我多謝佢唔係你老豆老母生咗你今嘅極品呢度都冇得咁好玩。

但係咪撚扮嘢呀你仲未答我到底點解post wiki可以洗底呀屌你個閪
人地開緊直播,你地入去挑機啦
但唔該論點辯駁
呢d咪滲透
後生一代同舊泛民分歧大係事實
佢地就係睇中呢一點玩民粹,不斷取悅本土派攻擊泛民,結果係2016年兩邊搞到水火不容,而過去幾年社運抗爭氣氛係點大家有眼睇
近年熱狗個朵臭撚哂,上年泛民本土重新團結,結果就出現咗個史無前例嘅抗爭規模,睇下依家佢地幾努力咁打擊抗爭者士氣日日講悔氣話同黃屍前黃屍後,又鼓吹疊埋心水等運到
答乜撚嘢呀答撚咗啦你老母閪, 咪講撚咗乜撚嘢叫做 瓜田不納履李下不履帶囉你老母閪。

唔知道自己google下啦比較難兜戇鳩鳩。

事實事實屌你個閪問你十九幾萬次點樣 post wiki 可以洗底唔答你老母生咗個腦畀你做乜撚嘢㗎?

有時啲戇鳩呢係冇問題唔好影衰老豆老母呀屌你老母。 一係就直接了當話答唔撚到講撚咗過頭。

垃圾 死雞撐飯蓋影衰老豆老母 死中國人不知所謂。
係呀真係好撚搞笑你呢種精神勝利乜你真係覺得係事實㗎? 你呢個笑話仲叫人娛樂你你照下塊鏡係咪得囉

人哋答完又睇唔到, 只係顯得你自己根本就冇曬point, 成隻死狗咁淨係識得吠。

乜原來你畀人屌全家畀人屌係娛樂嚟㗎? 你老豆老母拍咸片㗎?哈哈哈哈!

不過你老豆老母做乜都好你都要答我到底點解post wiki 係可以洗底嘅?
你唔好當人哋唔跟上去睇你究竟講乜嚟先得㗎一早就講咗乜嘢叫誅心之論啦傻閪。

講咁多有鳩用咩我已經估到你想做乜啦傻仔, 放心啦我已經follow咗你喇。

就算爆咗 post 都好, 一樣可以 link 返嚟呢度繼續問你嘅傻仔, 不如你用盡你嘅腦汁諗下到底點解post wiki 係可以洗底啦。
https://lihkg.com/thread/1911358/page/33

31:00 佢話自己有幫梁天琦助選 有無人見過佢?
而家又要打飛機話人哋唔識乜嘢叫誅心之論 人哋只要上去刮下就見到講乜嚟。

相反你從來冇答我究竟點解post wiki可以洗底,呢樣咪柒撚咗囉。

放心仲有百幾個post就搞掂哈哈哈哈!
大佬呀叫雞都會叫兩下啦你咁樣做雞都不如點樣畀人屌呀?

不如咁啦你求其幾隻字咪搭撚咗佢究竟點樣post wiki 可以洗底囉

你咁樣推post冇撚用㗎傻閪。 咪不停俾我屌囉除此之外你仲可以做到啲乜? 你仲可以不停死鬥爛兜逃避問題。

好明顯你條撚屌完全冇睇啲乜求其打幾隻字諗住交貨, 不過冇撚用㗎我都係會一直咁屌鳩同追問你到底點樣post wiki可以洗底。

雖然你而家畀隻雞更加不堪但係都冇問題, 最緊要你係存在哈哈。

係呀求其不停咁覆啦之後好快就1001㗎啦
真係慘呢個傻仔已經係不停鳩答, 咁到底點樣post nike可以洗底呀?
到底點樣可以post wiki洗底呀?
(睇上面就知道呢條柒頭已經冇答我)
下你而家先睇到呀? 哈哈。。。
鳩答冇撚用㗎你改變唔到呢個事實我只會不停問你到底點可以post wiki 洗底呀。

咁你諗好未呀到底點可以 Post Wiki 洗底呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞