其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
[url]唔認得,或者隔離班[/url]
區選佢好似冇直接叫人投白票
只係起勢屌完泛民之後叫人跟自己意願投之嘛
其實比較想講
明知贏唔到衝去進攻
到結果同2016年都唔會有分別
今次一輸又4年
其實如果收貨
民調就升返,民怒就唔會keep到

唔好成日講咩冷左,消民氣
唔好以為班狗真係行行企企扼ot

有幾多手足比人Mon住,有幾多轉地下邊個知
親熱派
做得云粉就係熱狗㗎啦
通常屌同路人多過屌中共、放負咩都唔做、中意認叻邀功、屌票(唔認同自己就係白痴、黃屍、香港人唔值得有民主)、永續基本法、防疫唔駛戴口罩

白兵喺唔係就唔敢講,不過白票撚又主張乜都唔做,坐等美國救,比進攻功能組別更戇鳩
認同
民調唔會升,始終大家都係唔妥政府,不過區選贏咗令到少咗人出嚟就肯定係真嘅
咁可唔可以講下有咩方法唔輸一定贏
但係白兵唔會叫你出嚟阻止
佢會叫佢定,乜都唔駛做坐等美帝做嘢
唔試過點知
跟住就屌其他睇法的人係鬼 係浪漫主義
分別就係如果佢DQ ,兩邊都係坐等美帝打救,但係如果佢無DQ,你有進攻功能組別,你起碼拎到少少實質野係手,有否決權,但係你乜都無做你就由頭到尾都係到等美帝,係咪美帝一出手你就肯定中共完全放棄香港比我地玩曬先?

姐係咁講,啲熱狗白票呢啲野我不嬲都覺得好搞笑,如果佢地真係咁正確點解都係咁少人支持佢地?點解區議會佢有5個人參選最後只係得2個人入到去?點解佢屌區議會要一係投佢or 投建制or 白票? 係咪因為飯民入到去佢入唔到所以要屌?係咪佢地能力不足所以搞到咁?

我係鳩up ,你有咪
琴晚kelly話我又中
但係聖誕倒數、元旦遊行都好多人
梁耀忠唔指有讀過大學呀, 仲教左好多年書
快D去含
唔知點解成日見到 明明冇follow
講真 我覺得成事一定要天時地利人和
貿易戰 肺炎 人權法 已經係天時地利
唯一可做就係要比到美國喺香港分到利益
中共都係唔想比普選加上負擔第一輪談判結果先一而再再而三拖延第二輪
我睇法係冇普選就唔好比選舉進行
冇選舉冇立法會成個制度都會崩潰
咁就達成咗攬炒
功能組別無論係數學上定現實上都贏唔到
舉例金融業 公司票 你只有董事會成員先有份決定投邊個
未計其他截止報名嘅界別
一就買advertisement 一係就有啲on9仔信
佢有叫阻止
但點阻止冇講
印象中佢有講過下
其實親美國嘅Youtuber真係冇必要攻擊
當初人權法都係我地知道得美國幫到手先又去領事館又請願
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞