其實白兵究竟有冇讀過大學呢?

863 回覆
524 Like 115 Dislike
你: 問你幾年級做咩唔答呀? 成日追住我要我答兒童問題, 依家又唔答?

幾年級關你撚事咩傻閪 打飛機就話人地既係兒童問題.

我真係想知邊個兒童會問 " 我想知個白兵做過咩公職同國際關係職位同研究 "

你: 咁不如你講下你想知白兵學歷做咩啦? 知唔知咩叫瓜田李下呀? 講珠心論? 學咗瓜田李下先啦

大佬, 我講左好多次我係問 " 我想知個白兵做過咩公職同國際關係職位同研究 " 唔係問學歷啦 ... 呢到個個睇得返大家打過咩, 你咪撚老屈啦.

嘩, 屌你瓜田李下都出埋 So Chinese!

重有我答撚左點解 " 我想知個白兵做過咩公職同國際關係職位同研究 " 啦, 自己 Search 下啦 #704 呀

講唔服人我, 咪skip 條問題囉?
咩問題? 你話 " 你不如講下到底 Post Wiki 人人可以 Edit 就係可以幫紅底暉洗底, 不如你講下點洗未?" 呢一條?

你話 "你覺得" 就係答左? 咪又回歸到我笑鳩你係中國人誅心之論呢到囉

你: 明明做戇鳩野, 比人發現咗, 又要人地比証據你點戇鳩, 高手
p.s 你呢個回覆太少字, 唔夠多色 重做

哈哈, 柒到出煙家下不停自我安慰 .. 係咪阿叔傷害左你弱小心靈?

你: 我扮工時間上兒登有笑料, 緊係要一直玩, 睇到個傻仔淨係識講粗口, 好睇個周星馳啦 人地問你野, 又關我撚事 做初係你問我白兵D 喎

人地就上黎撚雀, 你就上黎表演自己 d 中國人 DNA 點暴放

最搞笑係不停引證我所講既中國人 "誅心之論"

重有我答撚左點解 " 我想知個白兵做過咩公職同國際關係職位同研究 " 啦, 自己 Search 下啦 #704 呀

你: 又話我老屈你, 話咗你唔識咩叫瓜田李下啦, 快D 去WIKI 下啦,

哈哈, 你自己睇下咩叫瓜天李下先啦傻仔

保護紅底輝
我話你唔可以係連登拎出黎講
我話學歷就係一切
COVER 紅底暉
我想想知白兵學歷

一切都係你老屈我, 屌你老母. 瓜田不納履李下不整冠事實係中國人永遠唔會追求事實真相, 一味就係誅心之論既好好寫照.

你要不停確定自己係中國人我唔會阻你. 不過好撚搞笑, 重走去話人紅底.

你: 你覺得我柒, 我覺得你柒, 大家開心, 何樂而不為? BTW? 彩紅字呢? 兒登叔叔?

你覺得我柒無問題, 但係你又要老屈人黎不停引證自己係中國人重要樂得自豪. 直情係型爆.

白兵開頭少訂閲講野仲係正常,自從開始出名之後就開始成日攻擊其他黃絲youtuber,之後就無睇了
仲有戴頭盔果個實在令人討厭,成日懶係高深咁,又串,12月已經unsub佢了
話知佢係咪鬼定點,總之就無興趣睇
你: 駁唔到我就叫我自己睇 咁不如你自己睇下咩叫誅心論啦

駁唔到乜撚 ? 講清楚 D 啦哥哥. 我淨係見到

1. 你答唔到我 "你不如講下到底 Post Wiki 人人可以 Edit 就係可以幫紅底暉洗底, 不如你講下點洗未? "

2. 又比唔到證據:

保護紅底輝
我話學歷就係一切
COVER 紅底暉
我想想知白兵學歷

柒到最後一句 " 我覺得 " ..

" 你事實就係" "信你個動機" "你就係" "扮咩啫" "明覺得你係" "咁你又要講證據"

誅心之論我係上面又打過啦, 你 "睇唔到" 再自己打飛機叫我睇返轉頭
你: 唔好駁唔到人, 就一句粗口帶過先得架, 我要笑料呀, 落D 力

你咪就係呢篇文既笑料囉 你返工可以咁多時間上黎表演去力證自己係中國人 ... 有咩比得你更可笑

你: 其實你打咁多字, 都係屈人係"中國人"啫, 我覺得係0 傷, 有冇D 新意呀....無料好悶呀

你搞錯啦, 因為你真係中國人呀. 你自己講同自己驗證埋自己㗎 哈哈. 見證住你條傻仔不停縮. 當初就不停抹黑人地幫緊紅底暉啦, 又話 Post Wiki 就係 .. 問黎問去都答唔到就縮到去 "覺得".

比人話做中國人, 唔單只唔變重要用瓜天李下去証明自己係中國人
你真係好可愛. 我都想係小學生, 起馬會顯得你無咁醜

我係加泰集會之後unsub
你: 我等咗成15分鐘, 等你回覆, 你比D 咁既野我睇?
你解釋咗咩叫瓜田李下先啦, 再唔係POST 瓜田李下個WIKI 黎
拿拿林啦, 唔好當睇唔到, 又講其他野啦

家下就 Spin 去叫人睇下咩叫瓜田李下
你自己睇下 #728 我點寫啦

"瓜田不納履李下不整冠事實係中國人永遠唔會追求事實真相, 一味就係誅心之論既好好寫照."

所以咪話你中國人囉, 中文又好
當睇唔到係你條傻仔呀

你: 講黎講去就中國人, 都話0傷啦,
敢幫紅底暉洗底, 唔敢認
再黎過, 回覆啦, 唔該加多最少一隻色, THX

哈哈, 0 傷 .. 我真係唔會 expect 你有咩傷 .. 唔通我話一個英國人係英國人佢會有 bad feeling?

當睇唔到?

1. 你答唔到我 "你不如講下到底 Post Wiki 人人可以 Edit 就係可以幫紅底暉洗底, 不如你講下點洗未? "

2. 又比唔到證據:

保護紅底輝
我話學歷就係一切
COVER 紅底暉
我想想知白兵學歷

真係唔知邊個睇唔到, 口就講 Post Wiki 可以洗底, 點洗就永遠答唔到但係就反問人. 自己就做緊話人地做緊既野. 自欺欺人到一個地步係無人能及. 中國人勁.
你: 叫你解釋咩叫瓜田李下, 你就寫乜鳩,
原來你係智力有問題, 閱讀理解都有問題,
鐘意問非所答, 然後失控爆粗

真係慘, 又要扮盲:
Spin 去叫人睇下咩叫瓜田李下
你自己睇下 #728 我點寫啦

"瓜田不納履李下不整冠事實係中國人永遠唔會追求事實真相, 一味就係誅心之論既好好寫照."

所以咪話你中國人囉, 中文又好
當睇唔到係你條傻仔呀
答左又要睇唔到然後繼續打飛機

相反係你自己話 "瓜田李下", 你識唔識咩叫瓜田李下?

你: 自我感覺良好, 覺得有傷?

又問, 人地解釋咗, 又問, 你重睇POST 啦
我問你既野又唔答, 你問我既野答幾次都仲要問, 之後仲要繼續問同一個問題

如果你話既 ”我覺得” 就真係解釋左, 咁就真係算鳩掃吧啦. 不如直接認撚自己柒左老屈人咪算囉. 唔係諗住用 "中國人" 呢個 point 同自己辯護

你: 介唔介意講下, 有冇驗過智力TEST?
BTW, 你今次QUOTE 少左我最尾句
敢幫紅底暉洗底, 唔敢認
再黎過, 回覆啦, 唔該加多最少一隻色, THX

我無問題點解要驗? 乜你最近驗過呀?

敢幫紅底暉洗底, 你條傻仔人地問你

"到底 Post Wiki 人人可以 Edit 就係可以幫紅底暉洗底, 不如你講下點洗未?"

又答唔到, 但係就死撐話人地係幫紅底暉
瓜田李下係你自己講你叫我解釋你自己唔撚知你懵撚撚咗呀? 我幾時叫你誅心之論比較呀傻閪又係自己發夢作啲嘢出嚟

我幾時有話叫你拎證據出嚟話你話我戇鳩呀, 我係叫你拎證據出嚟話你屈我嗰啲嘢呀傻閪又喺度扮嘢又要改嘢

之後又喺度自high話人哋問你攞證據證明自己係戇鳩, 你啲極品就真係第一次見啦傻仔你唔係以為咁就過到骨呀嘛

而家又打飛機話觀察覺得呢啲咪完全就係中國人所為囉你改變唔到呢樣嘢㗎啦

嚟嚟去去就係趕唔到顧左右而言他而家冇嘢講喇淨係識得講顏色 乜原來得顏色吸引到你其他嘢睇唔到?

話post wiki可以洗底係你自己講人哋問你你又答唔到之後就不停扮睇唔到不停死撐好撚心你啦

你來來去去就不停改變事實諗住人哋冇睇之後就自我安慰以為自己好撚叻好撚威其實來來去去就係冇曬point只不過就死撐。

你呢啲傻仔我見得多啦點解我下 quote 住你就係因為要畀你睇你自己講緊乜嚟呀。

當然啦你仍然點會扮睇唔到然後話你睇唔到因為呢啲就係中國人嘅特性
唔好理條on9 啦
屌佢都哂精
所以你條傻仔咪唔知囉, 放撚咗工用電話上網嚟撚下你咪冇顏色囉。 就算照顧弱智兒童都要收錢啦何況對住你係冇錢收。

而家就死都話瓜田李下係測試下智力有冇問題, 見住你條傻仔死雞撐飯蓋真係好笑。 中國人就係中國人, 永遠唔會成長不停用不同嘅理由為自己掩飾。

原來問人成語就可以測試導智力有冇問題, 你又再次示範畀我哋睇如何打飛機

可能你冇小朋友啦其實智力問題呢唔係咁樣查架 不過我諗你都唔需要知道點查架啦。哈哈!

到呢一刻仍然係死撐緊話我要你去證明我如何係戇鳩, 我真係覺得你個面皮係幾尺厚。

不過放心我係有照顧弱智人士經驗, 我係問你點樣證明post wiki係可以幫人哋洗底呀, 仲有就係點樣老屈我嗰啲嘢可以解釋到呀

不過你呢種中國人都最後會用呢度唔係法庭唔需要證據㗎啦。 我用咩顏色關你鳩事咩你已經冇曬point來來去去講埋曬小手段。

由始至終你自己都仲未講乜嘢叫瓜田李下不如你又講下啦, 瓜田李下又唔係我講出嚟係你講出嚟咁你應該知點解卦
原來智力測試係測試乜係戇鳩我真係第一次見你老豆老母咁教你㗎 佢哋畀人呃鳩咗啦傻閪。 香港大把高官智力高咪一樣係戇鳩鳩傻閪。

但係有一樣嘢可以同你保證你就係一個傻閪, 完全唔使做任何測試單憑你喺度表演就已經見到

原來你話post wiki係可以幫人洗底人哋反問你呢啲係叫做戇鳩問題

你不停老屈人哋抹黑人哋人哋叫你拎證據你畀唔到淨係話覺得呢啲又係戇鳩問題

你真係非常之自我中心你真係覺得個世界圍住你轉, 呢個世界有一種人係有呢個感覺我哋叫自閉症。 你快啲叫你屋企人帶你去check下啦, 希望及早求醫可以幫到你。

你嘅所謂證據咪就係冇證據囉又唔認衰, 你淨係識得講“我覺得”你覺得呢啲係證據呀?

我講咗好多次啦你已經喺度笑料啦唔使再提供任何笑料啦。 我諗你練咩叫瓜田李下都係唔明所以先不停咁反問我因為你答唔出囉。
通過溝通就知道智力有問題咁到底係智力測試定戇鳩測試呀? 你又要搬龍門喇喎?

有時呢有啲人唔係叫答唔到係唔想答相反呢講瓜田李下係你講出點解人哋問你又答唔到? 定係你真係唔知道乜嘢叫瓜田李下?

咁到底而家你想話係戇鳩定智障呀? 太慘我睇住你呢幾個鐘頭不停講到最後冇曬point最後呢啲垃圾嘅人身攻擊。

咁到底你可以講出點解post wiki係可以幫人哋洗底未? 畀啲努力諗下唔係問下你老豆老母可能可以畀個答案呢?

千奇真係唔好話我覺得呀如果你話我覺得你就應該一早話我覺得唔係而家啲兜喇。
哎呀又要表演呀我通常叫 所以咪話你個人自我中心囉。 其實你咁生活好痛苦我諗我都會明白嘅。

原來你又係睇唔到呀, 係咪覆我覆到好緊張所以呢我打果啲咩都唔記得呀? 你自己睇番741啦 咁你咪知道點解冇曬顏色嗰啲嘢囉。

原來呢啲又叫做戇鳩呀咁呢個世界有乜嘢係唔係戇鳩㗎? 乜你自己係一成不變嘅人?

你答咗邊度呀我睇唔到呀不如你再講多次啦點樣洗底? 嗱,我講到明我睇唔到㗎

又嚟喇又嚟喇中國人dna又發作喇,我覺得。

我我我我我我我我
又唔好咁講佢老豆老母可以生到咁嘅極品出嚟都係預咗畀人撚㗎啦 佢老豆當初都嘥曬啲精力, 我咪當幫佢哋平衡下囉。
Oh my god你冇曬point呀? 你唔好睇唔到啦我睇唔到你點答我究竟點解post wiki係可以幫人洗底呀。

我都話咗你就已經係笑料囉點解你仲想要多啲笑料啫

仲有你未講到底乜嘢係瓜田李下喎? 你仲要講到咁犀利用嚟做你嘅智力定係戇鳩嘅測試咁你應該只係點解㗎唔通你唔知道又要扮知?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞