[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第七版

956 回覆
76 Like 3 Dislike
講番尼服未
想睇銀k 比人收皮
新post留名
留名
一個光圈只可以企一個人? 同時企2個就會暈?

個機制應該係咁,機制都尚算合理,只係因為佢地呢團實在冇咩職去解暈解控場先打到咁慘烈
一個光圈只可以企一個人? 同時企2個就會暈?

個機制應該係咁,多個一個人係同一個光圈就會暈,機制都尚算合理,只係因為佢地呢團實在冇咩職去解暈解控場先打到咁慘烈

自膠
其實當初同雷魔女打既話奧提就吸唔到咁多雷屬,本身冇打算死人

Now 都唔算死人
妮娜轉生變到咁勁 破壞遊戲平衡呀

Now 都唔算死人
妮娜轉生變到咁勁 破壞遊戲平衡呀

就算妮娜復活,根據前魔女的回憶都是要修練的,新生魔女見到人是害怕到要閃入源域。
現場得番三人,匙石地點已知,娜茜得到匙石機會最大,但卡斯特入左黑雄獅後就留在古滋好像增添了變數。尼菲特點睇都唔似咁易開到真身過俄服掃場。
一個正評1000字
我隻西方失敗出左未

用針果隻 。我記得
有bug咁嚴重先一千字
M底遊戲又要開始 法官大人留名番查番之前啲劇情先

文呢?

呼籲大家搵到 bug 唔好咁快掟出黎,儲夠兩三個先一次過
一陣條 hihi 見到唔對路又截數

你咁諗就錯晒 佢會自動整d bug出黎
等人M佢

等人M佢

條 HIHI 會話

我岩岩睇多次發現左 A, B, 同 C 呢 3 個 Bug
呢三個唔計

Pure_Mhite 有時會扮下矜持,就好似啲強姦 AV 女優咁,明明簽好晒 contract 拍片出碟,埋到位都會扮晒蟹講幾句廿咩嗲、夏啦賖

等人M佢

條 HIHI 會話

我岩岩睇多次發現左 A, B, 同 C 呢 3 個 Bug
呢三個唔計

Pure_Mhite 有時會扮下矜持,就好似啲強姦 AV 女優咁,明明簽好晒 contract 拍片出碟,埋到位都會扮晒蟹講幾句廿咩嗲、夏啦賖

唉,艱出文就比人話m

勤*
大家都係想睇多d 文姐,樓豬加油出BUG
文呢
果然係m底
星期五六日出文特別慢,我祝樓豬做足七日好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞