[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第七版

956 回覆
76 Like 3 Dislike
暴雨成災,樹在‘幽語森林’灑下傾盆大雨,深至腳踝。

「精靈軍死光了?!」萊伯特大驚,立即把軍隊喝停。

「對!卡斯特滿身鮮血,身負重傷回來求救。魔都的火力十分驚
人!」某人跟萊伯特密語。

「要是‘白葉宮’被攻擊的話…」旁邊的主教憂心說。

萊伯舟心有不甘瞪着眼前肥肉。

「妮娜,準備好了嗎?」娜茜提亞穩住自己呼吸,問。

妮娜點頭。

「澳洋障壁!」妮娜朝天吃力撐起雙臂。

她把樹灑下的雨水瞬間吸聚成一個圓水彈。

「幅數詠唱!」

「凝冰術!」

「凝冰術!」

「凝冰術!」

「凝冰術!」

「凝冰術!」

「凝冰術!」

「凝冰術!」

圓水彈瞬間急凍,冒出冷白氣。
「怒憤吧!宙斯!!!」妮娜怒哮,向天一抓。

5道‘白神雷’粉碎冰球, 凌空炸出一個電浪,把整體‘黑獅軍’截停。

他們的樞機團馬上跟妮娜角力,瞬間救活多人。

「撒退!回到普拉姆斯!」萊伯特急忙撒軍,他深明:兵者,知進
退。留下十多件屍體,殺害數十隻‘原基蟲’便停止這埸‘突擊戰’。

「叫卡斯特來普拉姆斯見我,我有事要問他。」萊伯特大怒說。

「樹,快回來。我們有事要跟六口彌生說………」尼菲特慚愧說。

六口彌生守下魔都後不說一話,回到角落閉見休息。

然而,她浮出解脫的微笑。

「還有一件禮物要族給你們…」六口彌生喃喃自語。
另一個名字-----樹
仲有無
痴線佬黎講
卡斯特 同 廢狼邊個顛d
卡斯特癡線d
廢青 都無藝術可言
一味正面特破
卡斯特可以做到一人軍隊既效果
最後都係睇埋先訓
卡斯特
「還有一件禮物要給你們…」六口彌生喃喃自語。

錯字點計
萊伯心有不甘瞪着眼前肥肉。

六口彌生守下魔都後不說一話,回到角落閉休息。

「還有一件禮物要給你們…」六口彌生喃喃自語。

錯字點計

由第一季中段開始 自動幫樓主改正番 太多錯字
又話炮台只有工程師可以操作
點解哥布林又用到
又話炮台只有工程師可以操作
點解哥布林又用到

專做比哥布林用。你唔見最勁果三座冇用到咩?

其實果啲係好細座好弱,果幾百成精靈都路係勁兵種
最多嘅蟲族再次俾班主角玩到兵力不足
雖然係大戰完姐
卡斯特真係屈機,唔係魔王反殺精靈軍,而係我要佢地數百大軍,無一生還 希望之後可以睇到類似嘅手段,可以寫得再陰謀啲

btw 其實每次睇到女精靈嘅軍隊都有好多瑕想,講到隻隻女精靈又白又滑又好身材
跟手聽住佢地死之前嘅呻吟聲,一路折磨虐殺佢地,一定好撚正

尋晚果後果幾百字好眼瞓,吊住魚打

尋晚果後果幾百字好眼瞓,釣住魚打
卡斯特快d隊死樹巴等俄妹發癲就正
貌似六口要退場,我還以為封測時明明和同伴一齊攻略精靈宮,但到正式開始時變成獨行玩家是一個伏筆
最多嘅蟲族再次俾班主角玩到兵力不足
雖然係大戰完姐
卡斯特真係屈機,唔係魔王反殺精靈軍,而係我要佢地數百大軍,無一生還 希望之後可以睇到類似嘅手段,可以寫得再陰謀啲

btw 其實每次睇到女精靈嘅軍隊都有好多瑕想,講到隻隻女精靈又白又滑又好身材
跟手聽住佢地死之前嘅呻吟聲,一路折磨虐殺佢地,一定好撚正

貌似六口要退場,我還以為封測時明明和同伴一齊攻略精靈宮,但到正式開始時變成獨行玩家是一個伏筆

睇黎佢係時候走啦

睇黎佢係時候走啦

六口做事愈來愈極端,講嘅嘢同做嘅嘢都好似立遺囑咁,主角一行人冇咗六口,咁k入面冇乜人可以擔大棋,六口最後係唔係要搵一個人代替佢而設局先走
明天帶event,夜晚冇文出,講定先
明天帶event,夜晚冇文出,講定先

最緊要之後補番數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞