[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第七版

956 回覆
76 Like 3 Dislike
如果唔碎會點?

唔夠魔生第5魔女出嚟,妮娜既靈魂就會比其他魔源溝淡,出唔番佢既人格同記憶

因為4魔女遲啲會一齊供魔生第5魔女出嚟,果隻就唔再係妮娜

咁如果果陣死果個係卡拉夫……
咁咪變成偽娘魔女--卡拉夫

唔係都係龍玉提供嘅魔力咩 點解碎左玉會多啲魔力

由得氣球漏氣/篤爆佢
睇到個標題即係有鑊氣
睇到個標題即係有鑊氣

咩意思
六口收皮啦 憎左佢好耐

今日要帶event。夜晚先出文
睇到個標題即係有鑊氣

咩意思

純粹覺得有好野唔會用「百密一疏」姐
今日要帶event。夜晚先出文

加字
冰女先係真正既npc 攻略王
真子之前攻略既npc 都只係比到情報幫唔到手
冰女先攻略神坦後有成個商會
今次攻埋比婭 可惜復活唔到 但仲有個最強大既魔女妮娜
仲唔屈哂機
冰女先係真正既npc 攻略王
真子之前攻略既npc 都只係比到情報幫唔到手
冰女先攻略神坦後有成個商會
今次攻埋比婭 可惜復活唔到 但仲有個最強大既魔女妮娜
仲唔屈哂機

可惜佢身邊
在場冇晒蟲族,控制室一樣有視點睇到現場,樹是真身一樣會將影像聲音傳番去控制室
如果唔碎會點?

唔夠魔生第5魔女出嚟,妮娜既靈魂就會比其他魔源溝淡,出唔番佢既人格同記憶

魔法少女卡拉夫笑死

點解個人格唔係黎自比婭而係妮娜?
如果唔碎會點?

魔法少女卡拉夫笑死

點解個人格唔係黎自比婭而係妮娜?

咁照計奧提都有機會返生

btw 凌晨上點出投票姐係唔侵我姐
好彩夠票篤爆個波
打 4:3 唔打

咁平衡既

龍玉一個ser得一粒?

唔係一粒,不過好珍貴,主要係冇人夠龍打

大部份高lvl都打梗內戰,停左打獵好耐

雷克斯應該有一粒至係
多多同安德魯都有龍裝

如果龍玉咁勁,咁龍係勁過魔女?袋袋可唔可以單挑黑龍?
在場冇晒蟲族,控制室一樣有視點睇到現場,樹是真身一樣會將影像聲音傳番去控制室

冇錯,顯離後控制室就睇唔到。所以佢地唔知俄妹同樹好過。

比婭係純魔力既生物,佢要吸夠魔先維持到自身存在。相反妮娜係人類,有完整既靈魂。所以印記一吸,現場得佢死,成為特別既存在

差小小以為比你地搵到bug,一個一千字。

我都有諗過 不過樓主會話腦補啦

我都有諗過 不過樓主會話腦補啦

佢地真身未入一直都睇到,樹同俄妹第一次見面(旋風)咪知道

跟住俄妹幫樹吹果時樹都顯離
打 4:3 唔打

咁平衡既

龍玉一個ser得一粒?

唔係一粒,不過好珍貴,主要係冇人夠龍打

大部份高lvl都打梗內戰,停左打獵好耐

雷克斯應該有一粒至係
多多同安德魯都有龍裝

如果龍玉咁勁,咁龍係勁過魔女?袋袋可唔可以單挑黑龍?

白龍王的確好打過魔女,但魔女'出團'係屈機。
黛安娜吸左4侍魔力打贏 蕾。不過4侍冇魔打輸比其他大天使長。

所以拉洛既創造物都係屈機啲

推文

比婭係純魔力既生物,佢要吸夠魔先維持到自身存在。相反妮娜係人類,有完整既靈魂。所以印記一吸,現場得佢死,成為特別既存在

一個bug一千,之前有巴打話左比婭魔力用盡得十幾分鐘,但睇一個雕像就五分鐘仲要睇幾個,明明係bug又話腦補,今日補番一千字先再說下去

一個bug一千,之前有巴打話左比婭魔力用盡得十幾分鐘,但睇一個雕像就五分鐘仲要睇幾個,明明係bug又話腦補,今日補番一千字先再說下去

強烈譴責
補返囉 你班人隻隻字都同我計
留名

一個光圈只可以企一個人? 同時企2個就會暈?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞