[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第七版

956 回覆
76 Like 3 Dislike
其實我唔想銀k收皮

要有人頂六口個位應該有辦法

現家作個超聰明既角色出黎會唔會有得優先出場頂六口個位

其實好多巴打角都係智謀英,只不過好似都未出場
同埋尼服智障開,無啦啦多個超聰明角色會格格不入

仲要有六口嘅強勢同同銀k班人嘅友情先說服到佢哋
其實我唔想銀k收皮

要有人頂六口個位應該有辦法

現家作個超聰明既角色出黎會唔會有得優先出場頂六口個位

其實好多巴打角都係智謀英,只不過好似都未出場
同埋尼服智障開,無啦啦多個超聰明角色會格格不入

仲要有六口嘅強勢同同銀k班人嘅友情先說服到佢哋

屍人巴打上位機會
其實我唔想銀k收皮

你擔心自己啦
一口氣追左好多更
其實我唔想銀k收皮

你擔心自己啦

樹巴必須死
其實我唔想銀k收皮

你擔心自己啦

終於要死了嗎

生態破壞,人地冇野食回復疲勞值,樹巴係冇自然元素吸收等收皮
樹巴又要瘋狂種樹
德國佬最後應該會輸比法國佬
法國大佬應該係拿破崙
法國大佬應該係拿破崙

點解係法國佬,歷史上大部份時間法國佬都係俾德國佬sm
法國大佬應該係拿破崙

法國佬除咗拿破崙之外都冇咩出色表演長期都係傻仔喎,你話美德就可以一戰啦姐係第二次世界大戰
法國大佬應該係拿破崙

應該係俄佬頂住德國勢力 英美西班牙 介入
法國大佬應該係拿破崙

法國佬除咗拿破崙之外都冇咩出色表演長期都係傻仔喎,你話美德就可以一戰啦姐係第二次世界大戰

鬼叫HRE係比拿破崙收檔
法國大佬應該係拿破崙

鬼叫HRE係比拿破崙收檔

要J法國佬緊係 La Fayette
法國大佬應該係拿破崙

美服

即係我隻美服角有機會出場啦
法國大佬應該係拿破崙

法國係一戰之前好威威的

直至德國統一
文呢
我岩岩瞓醒,尋日爆完文心情愉快去左打Dark souls3 發現角色因爲更新比人delete左,打到4點先瞓
我岩岩瞓醒,尋日爆完文心情愉快去左打Dark souls3 發現角色因爲更新比人delete左,打到4點先瞓

唔出文 你學人打機

唔出文 你學人打機

速速交文
文呢

唔出文 你學人打機

速速交文

正經野都未做完 學人打機
交文
寫梗,岩岩發現一個bug,但唔講

真係整返個人物勢力表先
寫梗,岩岩發現一個bug,但唔講

真係整返個人物勢力表先

係咪有得加更
文呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞