[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第七版

956 回覆
76 Like 3 Dislike
講下點解,我立即寫梗,0230有文
講下點解,我立即寫梗,0230有文

聽六口的話
打 4:3 唔打

咁平衡既

龍玉一個ser得一粒?
其實唔想佢地又多一隻屈機npc

咁平衡既

龍玉一個ser得一粒?

應該可以再出

咁平衡既

龍玉一個ser得一粒?

唔係一粒,不過好珍貴,主要係冇人夠龍打

大部份高lvl都打梗內戰,停左打獵好耐
一般打機有重要物品都會留起佢,無其他原因
但我開始唔太中意六口
佢有時好煩膠
仆街 我居然唔明 有冇人解釋下打碎龍玉之後點解會救到比婭
又話打碎咗都會生成新魔女,但係又可以用碎龍玉救比婭
咁唔打碎又會點
咁唔打碎又會點

應該係博一博比婭會吸收到啲魔力等佢回復返
9up
咁唔打碎又會點

打碎就有機會救比婭唔打碎就一定生成新魔女

好似係
「我要……冒險了!」娜茜提亞舉高舉粉晶杖,一手刺碎龍玉。

整個祭壇爆出蔚藍之光。

「祝你好運………」比婭淡然一笑,碎成花火被祭壇吸收。

4件聖物冒出各自的強光。

「系統提示:新的魔女即將誕生。」

冰花樹前浮出一個藍色靈體———水母頭短髮少女出現,不是奧提。

白雕像前浮出一個黃色靈體———啡長直髮少女出現,不是黑卞蒂。

雷光壺前浮出一個銀色靈體———狂野碎髮少女出現,不是雅蕾得
亞。

方尖火前浮出一個紅色靈體……………長曲髮的少女出現,不是比婭!

「系統提示:川之魔女—維納斯誕生。」

「系統提示:岩之魔女—奧莉亞誕生。」

「系統提示:鳴之魔女—迪凱娥斯誕生。」

「系統提示:焰之魔女—艾蓮誕生。」

娜茜提亞倒抽一口氣,看到‘龍玉’已經被抽成灰白色。

大祭壇中央再浮出一個黑色的靈體———及肩短髮,不是比婭。

她們聳肩離去。

「人類…………」4魔女張開眼睛,看到陌生人大驚,立即後退到自己
的源域。

只有第5黑魔女停在空中凝視三人。

她留着一頭橙髮,似是年紀不大的亭亭少女。

「停步…人類…………」護之魔女叫停三人。

他們觸電一樣僵硬,並不是黑魔女用了甚麼魔法,而是她的聲音!

「妮娜?!」娜茜提亞猛力回頭!

正是護之魔女正正長着妮娜的樣子,但她一臉困擾。

「妮娜…………?」護之魔女唸唸有詞。

「妮娜!!!!!是你嗎?!」三人衝到護之魔女下方大叫。

「好熟悉的名字……………人類………你的名字是?」護之魔女問。

「娜茜提亞!他們是樹及卡拉夫!」娜茜提亞口沫橫飛說。

「娜茜提亞…………」護之魔女苦苦沉思。

「看!!!」卡拉夫交出那瓶該死的藥丸,妮娜生前珍愛的‘草莓糖’!

「這是………」護之魔女猶豫說。

「快吃!別管!」卡拉夫急道。

護之魔女半推半就下倒出一顆‘草莓糖’。

那種香甜的奶奶味馬上填滿她的口腔,喚醒了甚一些基因!

「娜茜提亞……………?」她凝視娜茜提亞。

「娜茜提亞………」
點解打碎龍玉救到比婭,點解妮娜以魔女姿態重生.

下篇講,順手開新章
第三十三章 —百密一疏
點解打碎龍玉救到比婭,點解妮娜以魔女姿態重生.

下篇講,順手開新章

等緊啦
如果唔碎會點?
如果唔碎會點?

唔夠魔生第5魔女出嚟,妮娜既靈魂就會比其他魔源溝淡,出唔番佢既人格同記憶
如果唔碎會點?

唔夠魔生第5魔女出嚟,妮娜既靈魂就會比其他魔源溝淡,出唔番佢既人格同記憶

因為4魔女遲啲會一齊供魔生第5魔女出嚟,果隻就唔再係妮娜
如果唔碎會點?

咁如果果陣死果個係卡拉夫……
咁咪變成偽娘魔女--卡拉夫
戇鳩原來出少左段哂

「娜茜提亞………」

「娜茜提亞。」

「娜茜提亞!!!」她記起了———

「系統提示:護之魔女—妮娜誕生。」

「娜茜提亞………」

「娜茜提亞。」

「娜茜提亞!!!」她記起了———

「系統提示:護之魔女—妮娜誕生。」

「系統提示:好友 妮娜 上線。」
如果唔碎會點?

佢會以大劍姿勢出現,原本卡拉夫會比奧提打死,搶埋把大劍。比婭要爆左自己聖物同佢搏仲。但奧提好似會太屈,所以死妮娜
如果唔碎會點?

唔係都係龍玉提供嘅魔力咩 點解碎左玉會多啲魔力
六口收皮啦 憎左佢好耐
如果宜家唔打爛佢,粒龍玉仲有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞