[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第七版

956 回覆
76 Like 3 Dislike
電腦用得耐都會慢啦
電腦慢極都有個譜掛,至少唔會係弱智
不過當年神神子問咩都立即答到,啲運算時間得0.00x微秒,到而家要用紙寫一陣
不過算啦,都可以極準確運算就唔算失格
應該係因為個人性化Function變得越嚟越複雜
令到大部分電腦資源都拎咗嚟行個Function啫

應該係時候要幫神神子換過部超級電腦
樓主會唔會出第三季呀?
樓主會唔會出第三季呀?

第三季先到聯盟服
點會唔出
文ar
棄左故但突然睇到個咁既設定想知
天生盲/啞/聾/色盲/斷手/斷腳/連體/有其他先天缺憾既人入game 係咪都係有缺憾?

做乜棄故

遲下盲角係咁,反而會仲勁,因為佢超珍惜視力,同時聽力比一般玩家強,但係佢睇嘢會消耗疲勞值

太多字了

堅持,就完 係你高登叫我嚟架

停左5日冇睇 一番黎睇 d 字多到
攰了
M 底的你 1日咁多字 你唔攰我都攰
休息下啦頂你
M 底的你 1日咁多字 你唔攰我都攰
休息下啦頂你

認真,咁我今日小休。唔係冇文出,係想小心寫。因為下一章講尼服同德軍決戰,之後開始入尾局,成個故會變調。
劇情會直接落第三季,但我唔出第三季住。將會出短篇補完返每個角色/NPC既故事。好似卡斯特把武器,拓荒者公會,六口網聚果啲小細節。

短篇將會用唔同風格寫,主要以恐怖求生,甜,同遊戲日常為主。
大家等下,聽日爆足10000字比你地,今場仗個規模大到我自己都要畫地圖先諗到
大家等下,聽日爆足10000字比你地,今場仗個規模大到我自己都要畫地圖先諗到

到時po埋張地圖出嚟
劇情會直接落第三季,但我唔出第三季住。將會出短篇補完返每個角色/NPC既故事。好似卡斯特把武器,拓荒者公會,六口網聚果啲小細節。

拓荒者
電腦慢極都有個譜掛,至少唔會係弱智
不過當年神神子問咩都立即答到,啲運算時間得0.00x微秒,到而家要用紙寫一陣
不過算啦,都可以極準確運算就唔算失格

其他幹部零貢獻 神神子一個人計一個公會既野 無ram啦

拓荒者

恐怖求生咁誇張

到時po埋張地圖出嚟

比你搞到好期待 要畫圖 到時麻煩擺張地圖上嚟 唔係驚睇唔明
好!!

拓荒者

安德魯

拓荒者

安德魯

松美同神神子

到時po埋張地圖出嚟

睇唔明先算啦,我一個正方型就代表古滋,好求其
最緊要提自己個時間變化姐

到時po埋張地圖出嚟

睇唔明先算啦,我一個正方型就代表古滋,好求其
最緊要提自己個時間變化姐

一日一萬字係完左個決戰?是的話明天起身一次過睇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞