[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第七版

956 回覆
76 Like 3 Dislike
第三十七章—夜探古滋
仲有一更
仲有一更

我係早左出
好想睇和也屌打廢青狼
睇你吹到咁大點收科
由里

唔好去啲咁危險嘅地方
好想睇和也屌打廢青狼

我都想 最好死係柑柑面前
跟住柑柑離線,同廢狼展開現實生活
留低乞衣仔俾男人聲吉蒂彈啫啫
好想睇和也屌打廢青狼

其實唔難 指定範圍都大炒西城勇
如果唔限距離既話 應該得神神子四轉超載先可以一戰
我終於有一日假喇

你地係咁小我唔出文,我連紅日都要做呀陰公

所以今日要爆喇 話比你地知

你地錯撚哂 我既m力係唔會改變
本日少嘢做所以係咁出,一有公眾假班客就上水

真係賣菊花仲舒服

真係賣菊花仲舒服

咩 industry
想問和也係日本人?德日合作 =WWII
想問和也係日本人?德日合作 =WWII

默認設定,冇寫死,但係明顯同'俾斯密係兩類名

真係賣菊花仲舒服

咩 industry

唔自爆啦

真係賣菊花仲舒服

咩 industry

唔自爆啦

服務行業
好想睇和也屌打廢青狼

我都想 最好死係柑柑面前
跟住柑柑離線,同廢狼展開現實生活
留低乞衣仔俾男人聲吉蒂彈啫啫

正呀喂

真係賣菊花仲舒服

咩 industry

唔自爆啦

服務行業

我終於有一日假喇

上呀!Pure M
文呢

集中寫番母服,就算分開幾個母服勢力講,都環環相扣 ,精彩過母服俄服兩邊平衡時空跳來跳去接近零交集

話說,之前屍人用計捉NPC內奸,明明說要出兵魔都,咩事食左段劇情
文呢

集中寫番母服,就算分開幾個母服勢力講,都環環相扣 ,精彩過母服俄服兩邊平衡時空跳來跳去接近零交集

話說,之前屍人用計捉NPC內奸,明明說要出兵魔都,咩事食左段劇情

捉內奸咋嘛,過魔王一棟
文呢

捉內奸咋嘛,過魔王一棟

真子救世界未
由里咩職?我只係記得性格
我終於有一日假喇

上呀!Pure M

肯出文未呀
9up既個個post都負評你
由里咩職?我只係記得性格

姓名:由里(信不信由里)
姓別:女
技能:改變道具的形貌(體積不變);將道具附上詛咒,令被道具擊中/使用道具的人,陷入負面狀態
性格:對友軍摯誠,對敵軍異常殘忍,沒有道德底線。欺詐敵軍時,跟對友軍傾誠時,態度一樣真誠。敵軍容易墮入她的圈套,友軍也不禁提防三分。
缺點︰真誠的對話經常惹來友軍質疑

姓名:桐晉(共同進退)
姓別:男
技能:靈獸使,能和動物溝通,能同時協調多匹靈獸(非操控/地位平等),並和靈獸交換位置(默契/一心同體)。無法和不死系溝通,無法操縱不死系和亞人種(人類/精靈/魚人之類)。無法殺害非主動攻擊型生物。無法殺害(尾刀)對自身無敵意的玩家;縱是敵軍,只要沒有攻擊桐晉的企圖,就無法對其尾刀。
性格:不多言,隨和。能輕易融入群體,並且能洞察各人的戰場優劣(機動性/範圍技/輸出),且用靈獸補足。
缺點︰多一事不如一事,不善表達心中想法,尤其是背離群體意向的想法。

冇職得技
說好的 mark 低左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞