美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
rino 黑D,塊面瘦D
無咁傻
後面兩個咩人嚟

btw睇咗S2預告,士多仔正仆街
我係Lila早知應該揀酒吧仔
起碼感覺唔會打佢
其實最好應該係生果仔老老實實
酒吧仔兩個
癲婆仔已經成個呀叔咁
用左幾秒諗呢個係lila呀哥定肥仔
rino 黑D,塊面瘦D
無咁傻

但硬係成日覺得佢地有啲似
酒吧仔大佬: 我見elena係好女仔先幫佢
型到
酒吧仔兩個
癲婆仔已經成個呀叔咁
用左幾秒諗呢個係lila呀哥定肥仔
後面兩個咩人嚟

btw睇咗S2預告,士多仔正仆街
我係Lila早知應該揀酒吧仔
起碼感覺唔會打佢
其實最好應該係生果仔老老實實

講緊邊張
第一張後排左起 士多肥仔 癲婆仔 生果仔
快d睇S2
士多仔發起癲果陣好痴線
最衰Lila好似一路對酒吧仔佢地極大偏見
睇佢個款應該自殺死都唔會揀酒吧仔
如果揀酒吧仔 佢仲有錢有勢過依家啦屌
我都想知酒吧仔如果婚後會唔會打佢
同意生果仔係清泉

通常有啲人係好期待/驚劇透自己先會唔睇trailer
口裡說不你應該好愛westworld

坐等聽日睇bcs
咁S1 係真係幾高質既
揭曉果下真係好有驚喜
無睇人討論,靠自己估
S1果陣好有心機 打好多字討論套劇
係連登打多兩句都係晒口水
但係reddit剩係睇人地D'essay'都唔夠時間

S1果陣仲係高登年代
原來S1係16年...
點解S2S3寫咁耐呢
makes you think
等於got final season都係用特別長時間寫出黎
有D唔同,WW 你S2就知佢柒
GOT 浪費你人生8季時間
諗起前排睇freefolk
有個meme好好笑
'remember when xxxxxxxxxx?
it had no meaning
岩岩搵返
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/ew53ah/remember_this_symbol_painted_by_the_children_of/
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/enodev/remember_when_sam_stole_books_from_the_citadel/
最好笑係呢個
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/emu0ax/when_you_rewatch_this_scene_and_realize_bran/

children of forest night king white walker
呢堆神秘野原本係最大謎團 完全一秒變哂垃圾
之前hbo套前傳拍咩long night都係關呢堆野事
依家cancel埋都係多得佢地
EP05
好難睇又好嘔心嘅一集,屌你老味
無偏見
酒吧兄弟係強姦犯黎
捉d女仔上車,唔聽話就打到你聽話
之後比掩口費,仲想捉elena上車
明明係S1劇情
未睇
但見到啲圖 唔想知唔想睇
之前邊個話仲未有痴線劇情出現
出事喇宜家
有時我都唔明,點解HBO肯greenlight呢D野
like true detective s2
唔洗驗貨架?
有強姦?
隱約記得上車個女仔好似幾開心但果個好似係細佬條女
係撩elena定郁手捉佢 唔記得左
基本上個個都係一定程度人渣
得生果仔 & maybe監躉仔係好人
HBO次次都抗拒唔到神劇開新一季呢個誘惑
S1本身係神,writer肯寫佢地就會拍
地盤仔個妹好似上過車
跟住地盤仔係條街到同佢地打交
定係癲婆仔
---------------
佢睇中你,你就要上車
跟住落車個個口腫鼻腫
好明顯啦
睇到好痛苦,同Lenù一樣

淨番三集,劇情好趕,估計finale應該會去到大學畢業
Antonio癲婆仔/整車仔,拉個妹走跟住俾人打到仆街
呢D大財團,錢已袋,理得你死
就算cancel,睇死你屌幾句又開第2套黎睇
睇intro佢地轉左個老土新髮型
應該就係
我無skip,集集都聽
thanks
大約記得劇情,但邊個角色做就模糊D
好似S1後尾詩人去hood搵elena
睇S2E1先記得係癲婆仔趕佢走
同elena去沙灘果陣睇佢換衫添好似
終於睇完s3了搞完呢壇野,d handmaid同martha仲敢返去commander自己屋企咩同埋june不如隱藏自己入resistance算啦, 再搞落去唔處死佢真係講唔通

啱啱喺bilibili睇咗個新訪問,Lenù真人實在太靚
殘體注意!
https://b23.tv/av90804102
https://b23.tv/av86918070/p1
我係youtube睇過
但英字都無,完全唔知講咩
不過HBO都叫有返D保證差極都係其他台正常質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞