美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
但我反而覺得佢地係predict唔到未來發生嘅事 暫時都仲係可以present到past。講返點解會估到Sergei係spy, 我反而覺得佢俾光頭佬interview已經穿左煲
都有可能
又可能只係predict到少少未來
好似開頭條蟲咁
dare me今日勁快有中字
啱啱睇完
如果冇S2就燒咗個台佢
Dare me好唔好睇見你哋呢排係咁傾
我覺得幾好睇可能中途係慢左少少
dark sheshe啦啦隊女人教練三角關係mix murder mystery
覺得finale完得幾好擺明想拍硬S2
Beth攤牌scene次次都好正做beth個女仔真心好戲
好彩都算知道邊個殺
坐等S2
雖然係有d cliffhanger但又未至於乜都冇講就完左
覺得暫時總結得都算幾好仲有其他爆位要等s2
The Boys S2
First look at the newest member of The Seven: Stormfront

In the comics, Stormfront is male, a riff on Thor and Shazam! with a little Nazism thrown in.
Stormfront, with plasma bolt capabilities, also comes with enough power to slap back at Homelander when he goes full egomaniac.

終於有人恰到homelander
dare me今日勁快有中字
啱啱睇完
如果冇S2就燒咗個台佢
好彩都算知道邊個殺
坐等S2
雖然係有d cliffhanger但又未至於乜都冇講就完左
覺得暫時總結得都算幾好仲有其他爆位要等s2

琴日終於睇完succession finale 雖然我無好迷但都幾期待S3
呢頭話完Kendall 唔夠狠 轉頭就篤番老豆

題外話 你地睇劇咁快會唔會開兩倍速睇劇?
下個禮拜
星期1 westworld
星期2 plot against america, bcs
星期3 little fires everywhere
星期4 devs
星期5 動森

完美
你地上先
我繼續殿後
伏黎
netflix 爛片之一
我覺得,logan最後個表情,係欣賞同安慰
------------------------------------------------
你係咪之前睇左果個youtube 2倍速PO?
原來有咁多同道中人
睇劇就真係未試過
如果netflix有呢個功能
之前我睇果套I am not okay with this,一定會用
仲有依家既mexico s2
下個禮拜
星期1 westworld
星期2 plot against america, bcs
星期3 little fires everywhere
星期4 devs
星期5 動森

完美
你地上先
我繼續殿後

3,4,5月追劇盡量梗係睇最新鮮果堆先有話題
殿後除非睇遺珠高質野 否則out哂
mexico s2悶到
當背景聲睇先睇得哂
我都覺得logan個心情都係咁!

我無睇過啊 係同朋友傾開計先知佢睇得咁快係開兩倍
但如果開兩倍去睇我又覺得咁樣會變得好唔投入到啲角色/情緒 可能呢個係我問題 同埋我未搵劇試
黎緊開mbf 感覺用兩倍去睇好似會浪費左套劇
動森動森
aya cash
張相應該P左好多
之前睇劇見佢個樣勁殘
我而家覺得自己out哂
但killingeve一定及時睇 跟上大家既討論
睇netflix爛片就最新鮮
watchmen我都好似out左半年
睇完覺得,都值得既,最衰得一季
都頂到既....
通常睇DEA小隊果邊我就好精神
睇啊大哥果邊
成日係到扮型,chok個衰樣
到佢出場果陣久唔久先彈句對白出黎
講埋D野又無聊
大佬呢D真人真事我都知你最後無好下場
你咪扮啦不如
同S3 cali果4個都無得比啊
琴日終於睇完succession finale 雖然我無好迷但都幾期待S3
呢頭話完Kendall 唔夠狠 轉頭就篤番老豆

題外話 你地睇劇咁快會唔會開兩倍速睇劇?
我覺得,logan最後個表情,係欣賞同安慰
------------------------------------------------
你係咪之前睇左果個youtube 2倍速PO?
原來有咁多同道中人
睇劇就真係未試過
如果netflix有呢個功能
之前我睇果套I am not okay with this,一定會用
仲有依家既mexico s2
我都覺得logan個心情都係咁!

我無睇過啊 係同朋友傾開計先知佢睇得咁快係開兩倍
但如果開兩倍去睇我又覺得咁樣會變得好唔投入到啲角色/情緒 可能呢個係我問題 同埋我未搵劇試
黎緊開mbf 感覺用兩倍去睇好似會浪費左套劇

未試過開兩倍睇劇
除非係一般質素劇悶/覺得垃圾 兩倍睇應該ok
但如果係自己enjoy/高質就一定唔會
MBF咁好睇唔洗開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞