美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
酒吧仔兩個
癲婆仔已經成個呀叔咁
用左幾秒諗呢個係lila呀哥定肥仔
後面兩個咩人嚟

btw睇咗S2預告,士多仔正仆街
我係Lila早知應該揀酒吧仔
起碼感覺唔會打佢
其實最好應該係生果仔老老實實

講緊邊張
第一張後排左起 士多肥仔 癲婆仔 生果仔
快d睇S2
士多仔發起癲果陣好痴線
最衰Lila好似一路對酒吧仔佢地極大偏見
睇佢個款應該自殺死都唔會揀酒吧仔
如果揀酒吧仔 佢仲有錢有勢過依家啦屌
我都想知酒吧仔如果婚後會唔會打佢
同意生果仔係清泉

無偏見
酒吧兄弟係強姦犯黎
捉d女仔上車,唔聽話就打到你聽話
之後比掩口費,仲想捉elena上車
明明係S1劇情
有強姦?
隱約記得上車個女仔好似幾開心但果個好似係細佬條女
係撩elena定郁手捉佢 唔記得左
基本上個個都係一定程度人渣
得生果仔 & maybe監躉仔係好人
地盤仔個妹好似上過車
跟住地盤仔係條街到同佢地打交
定係癲婆仔
---------------
佢睇中你,你就要上車
跟住落車個個口腫鼻腫
好明顯啦

thanks 唔記得哂
酒吧仔上季同今季份人都差幾遠
咁季咁正經 成日好穩重 搞到我都唔記得佢地以前有幾惡
lila個頭
今季intro咁正點會skip
睇酒吧細佬ig見到elena之後好似會同酒吧細佬去沙灘
你太年輕了
睇下小說大結局就知劇之後條路點行
加密劇透下
S1之後15年後
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Testaments#Plot_summary
終於睇完s3了搞完呢壇野,d handmaid同martha仲敢返去commander自己屋企咩同埋june不如隱藏自己入resistance算啦, 再搞落去唔處死佢真係講唔通

好快手
覺得S3 ending完得幾靚好感動
好想睇佢地成班人下季去哂地下組織
waterford兩個又終於收哂皮 飲得杯落
依家睇劇
一路覺得lila靚
上季都唔算太覺, 但今季真係靚
Betty (2020): Official Teaser | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=1tQu2P5n4Bc&feature=youtu.be

Betty.
A new original series from the director of Wolfpack and Skate Kitchen premieres May 1 on HBO.
酒吧仔真係好似黑社會咁
啱啱睇完ep5 Lenu真係俾阿叔搞 仲有Lila開始好bitchy同埋扮到好反叛
原來 I'm not ok with this咁短
一集得20分鐘,快快手睇哂佢先
睇完ww s3 trailer,我好有信心
自願俾人搞,之後好型咁威脅番佢,Lenù堅強咗好多

EP06好好睇,大半集講Lila
Enzo上呀
睇咗集,有浸the end of the fucking world vibe
一口氣睇晒
好撚無聊,無新意
估唔到廿分鐘一集都可以咁悶
劇名無呃人
discount

其實係騙局黎,每季比少少甜頭你
要你挨D拖位,一集50分鐘,影大頭25分鐘
屌好似孽瘤以前個頭
可能大個左,諗通左
專心搞生意,有錢有權就有女
或者係,果陣細佬同條女開始穩定,大哥開始溝lila
仲諗住今日睇
講到咁仲開唔開黎睇好
可能口味唔同姐
之前聽講話超能力...
跟住睇E1開頭個scene
我已經估到點發展
中間又無咩驚喜
係有D搞笑位
記得今季好似得返8集希望好睇過S2
S2 11月仲遲過Succession
睇完ep5 未睇ep6
ep5最尾15分鐘睇到想死
但最尾完場果下 對比返上次搭船返黎
elena成件事雖然仲衰過上次 但今次返黎個心情離奇地霸氣咗
一路睇都唔知叫唔叫lila兩條友做狗男女好

屌 第一眼以為跪低果個係酒吧仔
對上一個carry到呢個頭既女人
好想睇大佬細佬感情線
會開黎睇下 ...
暫時2020為止都好似冇乜邊套新劇跑得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞