美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
岩岩開始睇Strike Back Season 1....
睇到第4集,主角成日比個好兄弟賣
呢套好似都幾好睇
終於睇左invisible man
Moss deserve a nomination啦
一個人撐哂成套戲, 叫sarah paulson學下野, 唔係一味扯大個喉嚨鳩叫
係囉,但出面討論區d人係咁屌moss,話佢唔靚錯曬重點
隔離post仇女根本唔洗理
moss唔靚加肥已經係原罪
女主機智d又唔鍾意,殺男主又唔鐘意

最好就ana de armas黎拍
俾隱形人砌足120分鐘就最perfect

最好笑話moss成日喊, 屌有個隱形人跟住你,你都喊啦

出面係咁低質架啦
笑到gapgap聲
啱啱先開MBF S2E7
一開以為睇漏左集
睇落仲諗住正呀elena新仔有錢仔又鍚佢
點知15分鐘就完左
elena老母出現又睇到想喊
未睇INVISIBLE MAN 但之前睇劇已經覺得MOSS做戲好好睇
我諗以佢既演技套野都唔會太差
搵日入戲院睇睇先
有咩spoiler,唔想等season2
老母個種明明好錫,又口硬心軟好撚正。口就鬧去到咁遠讀書,之後又一野塞張錢係枱到俾elena
咁果陣DEA成立無耐,D人係業餘D
pablo果陣其實都係主要靠哥倫比亞政府姐
我都唔記得佢D手下係咩來頭,剩係記得el chapo
分到邊個朋友/敵人就算
集集都比人嚴刑迫供
係1,2,4忙d咁
呢排仲追緊韓劇
星期六,日梨泰院class
星期二,三就係黃viu睇謗法
老母出嚟個幕係好感動😭,估唔到你遲成個星期都未睇
Lenu總係吸引到d浪子咁 成日以為呢個會修成正果 點知又係流料
真心 套戲個壓迫感好大下
Moss完全carry俾人迫到神經緊張個精髓
屌我自己都睇好緊張下
Strike Back 岩岩睇完第一季
真係好刺激
最後個兄弟都算係咁
但為求自保,都係仆街一個
其實s1係睇劇情
S2打後係睇爽
兩集做一個任務
等唔切睇WESTWORLD
好感動
一見到佢以為發緊夢未搭過火車 今次係第1次
走果陣個背影

平時惡到但好錫elena
老豆同老母都好proud of elena呢個女
唔捨得咁快睇哂呀嘛
啱啱睇埋ep8 好神
最尾見返lila果度喊到仆街
my brilliant friend係神劇

爆書內容可唔可以加密, 本書我仲睇緊
Sorry我唔知仲有其他人睇緊
之前搵小說劇透睇都係summary好大約
但追返reddit今集finale個post, 有人講多少少之後spoiler
即刻有得補完埋成件事
有咩spoiler,唔想等season2

小說好似係咁, 劇唔知係咪一樣
好好睇
雖然劇情好趕、d關係好亂,同埋ending又見到佢,Lenù個含春樣
做el chapo個肥仔反而幾討好
黎緊開始就會忙到睇唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞