美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
mark底先
有興趣here
少少啦
睇左幾集都無咩內容
唔通我等追到finale先知中伏
不如等出晒再睇情況
同埋,比錢既,畫質一定好D
不如我由E1 開始享受
除非你本身BT 1080P bluray
睇完 明你點解咁講
個writer睇黎好鍾意用火

睇左第二集未
劇情個方向有d似Dark
講起legion, 之前s3都冇開嚟睇
唔知講到邊
你用緊舊機定新機?
本身點都要買多一部機
不過見差唔多3ki am thinking
dafuq?
netflix竟然上 dare me
早知就等佢出晒睇下點先
下次開新劇,等人睇晒先開
咩事你覺得中左伏咩?
等人睇哂蚊都訓況且除非100%伏到暈
如果唔係 其實意見都係見人見智 想睇就自己睇啦
你平時netflix果d食得咁雜咪又係開黎睇哂仲伏
少少啦
睇左幾集都無咩內容
唔通我等追到finale先知中伏
不如等出晒再睇情況
同埋,比錢既,畫質一定好D
不如我由E1 開始享受
除非你本身BT 1080P bluray

如果套套等出哂就冇乜討論樂趣
紅字 HBO表示:
追劇要等佢出好辛苦
啲bgm都好有annihilation feel
睇左好期待之點發展
佢地部機應該睇得到哂past/future, 但未係完美
但同時forest好似好執著想證明係deterministic冇free will
如果證明到 佢先可以放得低個女
睇完Devs ep1
準備睇ep2
鐘意原本嘅westworld() / dark / black mirror / mr robot要去睇呢套

ep1最尾holy shit
same energy呢套真係8粒鐘既alex garland戲
睇完 明你點解咁講

睇左第二集未
睇左好期待之點發展
但同時forest好似好執著想證明係deterministic冇free will
冇啦S2好似睇左幾集就停左
每個禮拜有得期待
通常都唔係等一套 等幾套好快又一個禮拜
睇完Devs即刻搵返呢首歌黎聽
https://www.youtube.com/watch?v=xH7URVBpFV4
舊機
個腦細係咪已經一早知之後會點發展
所以佢知道Sergei係spy
咁佢係咪要make sure個發展要跟足劇本
好似dark入面咁

Btw果個實Q幾廿歲人都打得贏果個Russian間諜
同BB/BSC果個Ehrmantraut一樣咁好揪
睇完Devs ep1
準備睇ep2
鐘意原本嘅westworld() / dark / black mirror / mr robot要去睇呢套

same energy呢套真係8粒鐘既alex garland戲
睇完 明你點解咁講

睇左第二集未
睇左好期待之點發展
好似dark入面咁

應該係
但佢睇落未係100%證明到所有野都係跟劇本/冇free will
如果佢想所有野一早已經有劇本, 等於佢可以睇化哂所有野
好似佢果下話原諒sergei咁
不過覺得佢唔似dark咁有大奸角feel,
呢套感覺上personal啲 好似講grief/sad sad地咁我覺得幾有興趣
可能佢留戀過去多d

啪斷頸果下睇到震一震
想知個實Q係咪一早知會係呢個發展
實Q應該都知發生咩事啦
腦細叫佢戒煙果時
佢話戒唔戒都已經冇所謂

佢同間諜打果幕
我仲心諗原來佢得兩集課仔
點知竟然俾人插左野都打得贏

Devs條team仲有個女人
想知佢backstory係點
睇完Devs ep1
準備睇ep2

睇完 明你點解咁講

睇左第二集未
睇左好期待之點發展
好似dark入面咁

應該係
但佢睇落未係100%證明到所有野都係跟劇本/冇free will
如果佢想所有野一早已經有劇本, 等於佢可以睇化哂所有野
好似佢果下話原諒sergei咁
不過覺得佢唔似dark咁有大奸角feel,
呢套感覺上personal啲 好似講grief/sad sad地咁我覺得幾有興趣
可能佢留戀過去多d

啪斷頸果下睇到震一震
想知個實Q係咪一早知會係呢個發展
實Q應該都知發生咩事啦
腦細叫佢戒煙果時
佢話戒唔戒都已經冇所謂

佢同間諜打果幕
我仲心諗原來佢得兩集課仔
點知竟然俾人插左野都打得贏

Devs條team仲有個女人
想知佢backstory係點

但如果佢已經知下一步咩事
點解佢跟蹤lily果陣 見lily同spy見面個反應又好似有d驚訝
正常如果一早知應該好冷靜

兩個打交都廢廢地 仲要身為spy不呢d街頭式打交扭黎扭去我覺得都幾現實

個女仔個look同lily撞撞地
有人睇返Annihilation見到
The Undoing: Official Teaser 2 | HBO
premiering May 10

https://www.youtube.com/watch?v=X4On_4gnKy0

有條女閃過以為係陳法拉
呢套
Utopia班底之餘 睇埋條trailer仲有啲midsommar vibes

The Third Day (2020): Official Teaser | HBO
premieres May 11

https://www.youtube.com/watch?v=ETniiQgt53A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞