美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
elena老母好惡成日鬧人打人
雖然有d窮人思想 但結果都會肯比個女去試
lila成家都
依家睇睇下我幾鐘意睇士多肥仔唔計本身份人
你係到咁講係咪想比人圍屌
原來homeland 播緊第8季
不如你睇埋s2先,s2先係搶獎嗰季
s1嗰時冇人識咁濟
睇埋s2先啦
冇戴眼鏡同短髮個樣成熟咗好多,左手無名指...
有睇過,仲記得呢幕睇到我r哂頭原來係佢嚟
不過套戲麻麻...
真係俾佢考到大學,由細到大嘅打鬧、投資係值得嘅
肥仔呢集交到戲 感受到佢嗰種男人最痛
講笑炸
原來homeland 第8季播緊
又有新預告!!
https://youtu.be/eGd7p-f_yrs
討論得咁熱烈
我仲係到等緊佢upload eng sub...
岩岩先見到,原來法國sheshe有個獨立po...
仲有好多有用資料,例如點解要用summer
同埋我發現你都幾鍾意sheshe架喎
我鍾意S1多過S2....

睇個勢可能一兩個禮拜左右會有trailer

JODIEEE

bookmark個網先
仆街差D忍唔住當默劇咁睇
睇表情動作估佢做緊咩
我都無咩好講,想知既野已經有人答晒
-------------------------------------
awards don't mean shit.

開始唔捨得班cast
如果S3班男咪都要recast哂
lila個頭
今季intro咁正點會skip
屌好似孽瘤以前個頭
對上一個carry到呢個頭既女人

條女真心襯呢個頭好cute
下個禮拜devs又有得睇佢alex garland御用女主角
等咗呢套好耐
好期待mindfuck劇
有冇睇過annihilation
知唔知最尾果隻野其實都係呢條女扮
有睇過,仲記得呢幕睇到我r哂頭原來係佢嚟
不過套戲麻麻...

呢幕好正
佢好似本身係dancer黎
好憎冇得喺戲院睇我覺得幾好睇 雖然ex machina再好睇d
MBF 啱啱睇完EP6
嘩屌 今集好撚好睇........................
我愛生果仔同癲婆仔
elena同老母果場喊左少少
開始覺得lila個頭都好襯佢
其實nino跑返轉頭果下有啲感動
難得一集少Lenù劇情我都睇到好投入
老母其實好鍚Lenù,上季送佢去搭船跟住跛下跛吓走個背影好深刻
世上只有媽媽好

Nino Lila呢pair好慘,有少少同情佢哋,仲要大咗肚,好彩Enzo搵啱位入

係囉冇諗過正到咁
睇得好投入
呢幕好似elena細個同佢地講要去考試
elena細個又係同依家一樣啤鳩佢地
老母又係發脾氣 但老豆比佢去果幕
老母今次洗碗背影vs上次送船催淚

nino lila仲係未成熟 理想化哂d野nino都係仆街架喇
睇死佢就咁上車走,點知返轉頭有d驚喜
生果仔清泉到呢其實成班男仔fd都好 不過監躉仔變左旁觀者
生果仔同lila啲對話正到如果肥仔打佢就帶佢走
帶得佢返黎 就有責任帶佢走

癲婆仔當過兵返黎man左又sad左
打nino根本都有諗起elena
今集對癲婆仔又加分
Lenù遇到好父母太好了
相反Lila兩老同阿哥冇骨氣

今集d仔個個都有表現,雜貨肥仔Nino Enzo,wfc嘅Bruno除外

Stefano"你唔會知道我有幾咁愛你" 金句 雖然佢都有做仆街嘢
elena老母好惡成日鬧人打人
雖然有d窮人思想 但結果都會肯比個女去試
lila成家都
依家睇睇下我幾鐘意睇士多肥仔唔計本身份人
真係俾佢考到大學,由細到大嘅打鬧、投資係值得嘅
肥仔呢集交到戲 感受到佢嗰種男人最痛

elena遇到既老師都幾好,有機會比佢佢都可以把握
雖然某程度都係lila激發佢改變人生
肥仔幾好戲 好鐘意睇佢暴風雨前夕果啲發嬲鬧交戲好正
講兩次
聽聞S8好睇返但講真睇果班都走得7788
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞