美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唔係掛

想有D 女性角度幫我搞清楚佢既思考方式

邊個會信佢 特別果個年代
分分鐘比條變態佬屈返佢轉頭
之後佢屋企人實唔信佢 又打到佢仆街
同一張
期待S2金色/粉紅頭都襯佢
想知咁玩法係咪jules會變左短髮
啱先睇完handmaid's tale第二季,主角第三季唔係又返去waterford間屋再loop gua?
唔係
一開始會返一返去 但好快之後就唔係
thx,咁我快d追埋先
被迫放假

終於有時間睇返劇

Apple tv+ 一套都未睇

請問邊幾套值得睇返thx
講真好似冇乜邊套係必睇
succession 完左後咩劇都無睇到,有無咩推荐下?

睇左兩集morning show, ok 啦,當睇兩個女主角

應該會追埋

see 同servant 有無伏?
Mythic quest ok,似silicon valley
same
細個幾鍾意Michelle
依家覺得佢唔係好靚
咁S1 係真係幾高質既
揭曉果下真係好有驚喜
無睇人討論,靠自己估
唔係返果間屋,但會同果兩公婆繼續糾纏....
如果你覺得會好過S2,你就錯啦
依家都唔係好得幾多
好似我講果D例子咁
我都有問:點解唔報警?
答案都係:怕啊媽煩(怪佢)
我諗起好耐之前睇果套支那戲'嘉年華'
真係好真實
katherine langford靚好多
skins 2nd gen d 女都ok
3rd gen 我睇左1集就無睇
美國HBO已經有高清
不過畫質當然同而家果啲冇得比
S1果陣好有心機 打好多字討論套劇
好難唔糾纏喎大佬
我覺得S3睇完爽過S2好多
強姦講完都要證據
如果非禮果d仲難
假設搭緊車 你係要有個勇氣即刻搞大件事
又可能有時人多趕住落車 背住勁多人比人摸左下
擰轉面都搵唔返係邊個仆街 冇仇報
果套鬆弛熊好好睇想知係咪唔會有S2
netflix有蛋黃哥?
Apple套套感覺都係可以追下但又唔係必睇咁
Morning show, Servant, Little America 好似都值得睇
但聲畫就真係贏哂
講真好似冇乜邊套係必睇
succession 完左後咩劇都無睇到,有無咩推荐下?

睇左兩集morning show, ok 啦,當睇兩個女主角

應該會追埋

see 同servant 有無伏?
Mythic quest ok,似silicon valley
Apple套套感覺都係可以追下但又唔係必睇咁
Morning show, Servant, Little America 好似都值得睇
但聲畫就真係贏哂

重點
冇睇都唔會話走寶
睇BCS S5先
仲要連播兩日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞