美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

All FX Season Premieres Will Now Include at Least 2 Episodes Thanks to Hulu

FX宜家套套劇一黎都會播兩集先
有得睇兩集Devs
睇左今集dare me
睇落唔似係coach老公殺
唔通係隔離屋條友
隔離屋條友唔係kurtz?
我覺得係老公殺, 條友突然out town番黎對coach幾冷淡
會唔會kurtz係隔離屋睇住coach到addy入屋, 跟住拎黎要脅beth
因為beth又已經下定決定做addy既alibi

我睇完都覺得係老公嘅可能性大左
佢同coach傾果個電話好有嫌疑
話自己唔得閒未番得屋企住

Kurtz匿埋係咪因為佢驚自己變左suspect
因為之前同Will打過交
所以𥄫實班差佬
(如果係Kurtz殺我會好失望)
睇左今集dare me
睇落唔似係coach老公殺
唔通係隔離屋條友
隔離屋條友唔係kurtz?
我覺得係老公殺, 條友突然out town番黎對coach幾冷淡
會唔會kurtz係隔離屋睇住coach到addy入屋, 跟住拎黎要脅beth
因為beth又已經下定決定做addy既alibi

隔離屋條友係kurtz
如果唔關佢事 點解佢咁驚
純粹驚比差佬知佢地打過交 驚會食死貓?
如果係老公殺 佢都算ok冷靜
但要脅beth乜野? 如果beth告返佢強姦可能佢仲驚

coach: i love u
老公: me too
冷淡到

下集係season finale唔係series finale
希望有S2

強姦好難告
之前都上beth屋企搞過
我 ...啱啱忍唔住睇左小說劇透喇
應該冇乜人估到件事來龍去脈係咁
但可能劇又未必會跟小說一樣
唔好引我啦pk
下集實交代唔哂
我頂唔緊
個大結局都幾dark
頂搞到我想買書睇呀
佢暫時跟唔跟書?
如果跟, 咁樣會無s2
佢暫時跟唔跟書?
如果跟, 咁樣會無s2

無野, 睇錯你講話下集實交代哂
應該冇乜人估到件事來龍去脈係咁
但可能劇又未必會跟小說一樣
唔好引我啦pk
下集實交代唔哂
我頂唔緊
個大結局都幾dark
頂搞到我想買書睇呀

就咁睇重點幾句劇透都覺得有d驚喜
書再詳細啲應該唔差
估唔到又真係幾撚dark
唔好引我啦pk
下集實交代唔哂
我頂唔緊
個大結局都幾dark
佢暫時跟唔跟書?
如果跟, 咁樣會無s2
佢暫時跟唔跟書?
如果跟, 咁樣會無s2

無野, 睇錯你講話下集實交代哂

覺得仲有d轉折位後續要交代
下集應該拍唔哂掛

copy段字比你睇下如果你想睇
有冇人睇Breeders / Dispatches From Elsewhere
有冇賽後感想

Episodes of Devs will be available on Hulu just after 12 AM ET on the premiere date

跟左hulu變到好似平時handmaid咁12am即係聽日有
我淨係想知係咪sad ending
Breeders 係好typical嘅英式喜劇
唔係啲咩groundbreaking 嘢,講湊仔/做父母嘅辛酸/搞笑嘢
但我鍾意個班底,Martin Freeman, Simon Blackwell同Chris Addison, 所以會支持
有冇人睇Breeders / Dispatches From Elsewhere
有冇賽後感想
Breeders 係好typical嘅英式喜劇
唔係啲咩groundbreaking 嘢,講湊仔/做父母嘅辛酸/搞笑嘢
但我鍾意個班底,Martin Freeman, Simon Blackwell同Chris Addison, 所以會支持

我都一口氣差唔多睇哂兩集
同感好似英劇 可能因為本身英國班底
短短地幾易追佢個仔好撚煩

同埋有part男主角同老豆對話
話通常一問親記唔記得某個人 下意識都覺得下一句係講條友死左
我同屋企人有過exactly一樣呢個對話搞到笑左出聲
有Alex Garland 點會追下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞