美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
進展得好快但又好好睇
喊撚到痴線呀我呢度 其實由佢個仔介紹佢地間屋已經開始想喊

lila好悲哀生果仔係真男人呀好可惜今集見唔到佢
lenu好成功想知個教授仔係咪真係會同佢結婚
但nino又返黎搞搞震 .....如果教授仔真心對lenu好 應該會好完美
唔怪得知肥仔下一幕成隻癲狗咁
點解lila條命會咁苦
原來zendaya同左個條jacob一齊
個仔叫Lenù阿姨衝去抱佢嗰下sweet到
豬肉廠個Lila真係睇到好sad,明明係個聰明女但搞到咁 下季似會做IT狗 話讀programming書

想睇Lila、Enzo同囝囝生活,點知拍都冇拍講幾句就算

Lenù條大學線相對冇咁好睇,係發燒同番Napoli屋企嗰part正,老母
同助教會結婚生仔,跟住就會發生d嘢
死,唔太記得生仔呢幕添,Nino有在場咩? 淨係記得有close up Lila大叫
其實邊個先係老豆
次次睇到老母d tough love, 都會睇到有少少眼濕濕
啱啱睇曬The Bachelor
睇到罄
BREAKING: Tom Hanks Has Coronavirus
湯漢斯同佢老婆中左武漢肺炎
Strike Back S2E1-2 done
John Porter咁就死左
最尾扭橋
p.s 好多啪啪啪場面
my brilliant friend係神劇
好好睇
雖然劇情好趕、d關係好亂,同埋ending又見到佢,Lenù個含春樣
進展得好快但又好好睇
喊撚到痴線呀我呢度 其實由佢個仔介紹佢地間屋已經開始想喊

lila好悲哀生果仔係真男人呀好可惜今集見唔到佢
lenu好成功想知個教授仔係咪真係會同佢結婚
但nino又返黎搞搞震 .....如果教授仔真心對lenu好 應該會好完美
個仔叫Lenù阿姨衝去抱佢嗰下sweet到
豬肉廠個Lila真係睇到好sad,明明係個聰明女但搞到咁 下季似會做IT狗 話讀programming書

想睇Lila、Enzo同囝囝生活,點知拍都冇拍講幾句就算

Lenù條大學線相對冇咁好睇,係發燒同番Napoli屋企嗰part正,老母
同助教會結婚生仔,跟住就會發生d嘢

仲認得佢
淪落到咁sad到但lila又同時有種能屈能伸打不死既feel
好似主要係enzo讀?
如果當初揀左生果仔係咪就會係呢種生活
唔係幾明點解elena拋lila個箱落河
返屋企果part又係幾鬼感動
期待
屌 不過諗起支那肺炎都唔知會唔會搞到S3 delay
話內容太多拍唔哂 ....
套劇其實有返10集就差唔多 8集唔夠
https://www.youtube.com/watch?v=KdXprvGxitg
BREAKING: Tom Hanks Has Coronavirus

過去呢半鐘
鬼佬心諗: 世界末日架喇又封關nba又停埋 tom hanks又中招
黎緊d野停哂 分分鐘戲同劇都唔洗拍

唔怪得知肥仔下一幕成隻癲狗咁
死,唔太記得生仔呢幕添,Nino有在場咩? 淨係記得有close up Lila大叫

啱呀 冇影過nino淨係影lila
唔知張相係搞笑定cut scene可能玩野多
爆書內容可唔可以加密, 本書我仲睇緊
Sorry我唔知仲有其他人睇緊
之前搵小說劇透睇都係summary好大約
但追返reddit今集finale個post, 有人講多少少之後spoiler
即刻有得補完埋成件事
有咩spoiler,唔想等season2

小說好似係咁, 劇唔知係咪一樣

唔係nino咩
唔會反高潮plot twist話其實係肥仔掛
如果係肥仔lila應該又自動落仔
啱啱先開MBF S2E7
一開以為睇漏左集
睇落仲諗住正呀elena新仔有錢仔又鍚佢
點知15分鐘就完左
elena老母出現又睇到想喊
老母個種明明好錫,又口硬心軟好撚正。口就鬧去到咁遠讀書,之後又一野塞張錢係枱到俾elena
好感動
一見到佢以為發緊夢未搭過火車 今次係第1次
走果陣個背影

平時惡到但好錫elena
老豆同老母都好proud of elena呢個女
次次睇到老母d tough love, 都會睇到有少少眼濕濕

扮識路跛住走
落到街即刻問路
抵死啦之前重話overreact
WW雖然頭4集only 但都
依照慣例,睇下本書劇透就真相大白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞