美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

gene果part睇到好緊張好想打柒條的士佬
mike

btw出面bcs post仍然都係低質緊
Nowtv on demand....
HBO果度有齊4季Banshee同7季Strike back
去到12月31號
唔知1日睇1集睇唔睇得晒呢?
法律制裁唔到,就有hood既方法
係連登打多兩句都係晒口水
但係reddit剩係睇人地D'essay'都唔夠時間
把撚
不如下季finale學ofglen 2.0 跟住完左佢算
你睇呢D 睇完1集就好想睇下集
呢個禮拜開始多野睇
又有BCS MBF連住落
聽日又有套not okay with this
下個禮拜就devs
酒吧仔兩個
癲婆仔已經成個呀叔咁
唔係掛

想有D 女性角度幫我搞清楚佢既思考方式

邊個會信佢 特別果個年代
分分鐘比條變態佬屈返佢轉頭
之後佢屋企人實唔信佢 又打到佢仆街
依家都唔係好得幾多
好似我講果D例子咁
我都有問:點解唔報警?
答案都係:怕啊媽煩(怪佢)
我諗起好耐之前睇果套支那戲'嘉年華'
真係好真實
強姦講完都要證據
如果非禮果d仲難
假設搭緊車 你係要有個勇氣即刻搞大件事
又可能有時人多趕住落車 背住勁多人比人摸左下
擰轉面都搵唔返係邊個仆街 冇仇報

酒吧兩兄弟都好似對elena特別nice
通常有啲人係好期待/驚劇透自己先會唔睇trailer
口裡說不你應該好愛westworld

坐等聽日睇bcs
咁S1 係真係幾高質既
揭曉果下真係好有驚喜
無睇人討論,靠自己估
S1果陣好有心機 打好多字討論套劇
係連登打多兩句都係晒口水
但係reddit剩係睇人地D'essay'都唔夠時間

S1果陣仲係高登年代
唔出聲,唔會得罪人
諗起士多肥佬同佢傾計
人地唔出聲都可以自言自語一直講
原來S1係16年...
點解S2S3寫咁耐呢
makes you think
你太年輕了
睇下小說大結局就知劇之後條路點行
依家先post trailer?
完左喇喎 睇左未
Season 1 Episode 7 Clip
用左幾秒諗呢個係lila呀哥定肥仔
唔係掛

想有D 女性角度幫我搞清楚佢既思考方式

邊個會信佢 特別果個年代
分分鐘比條變態佬屈返佢轉頭
之後佢屋企人實唔信佢 又打到佢仆街
依家都唔係好得幾多
好似我講果D例子咁
我都有問:點解唔報警?
答案都係:怕啊媽煩(怪佢)
我諗起好耐之前睇果套支那戲'嘉年華'
真係好真實
強姦講完都要證據
如果非禮果d仲難
假設搭緊車 你係要有個勇氣即刻搞大件事
又可能有時人多趕住落車 背住勁多人比人摸左下
擰轉面都搵唔返係邊個仆街 冇仇報

酒吧兩兄弟都好似對elena特別nice
唔出聲,唔會得罪人
諗起士多肥佬同佢傾計
人地唔出聲都可以自言自語一直講

elena最斯文最乖
個個就算幾惡都比返幾分面佢
等於got final season都係用特別長時間寫出黎

覺得呢集係我2020暫時睇過既劇入面最好睇既episode
加密劇透下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞