美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
套i am not okay with this又真係幾悶
劣化版life is strange x teotfw
嘥咗sophia lillis
呢度根本好多人都鐘意睇sheshe
睇左咁耐有冇開始學到啲意大利文
係咪喺KE死左所以過檔

Netflix's #TheWitcher has cast #KillingEve alum Kim Bodnia in a key role for its upcoming second season
Moss套invisible man好似好正
成日見到勁多好評 想睇佢神級演技
但又唔想入戲院
keep住有睇,但已經分唔到好唔好睇,盲目咗
純粹係唔鍾意棄劇呢個動作
咁我覺得crashing好睇過fleabag 𠻹
呢套好耐之前睇過,我都唔記得晒劇情
why tho?
不如一人講一套最喜愛sheshe戲

oh bella ciao bella ciao bella ciao ciao ciao
MBF s2e5
成個plot都唔知想點

最尾果吓係有驚喜嘅
但係cult左d
呢套我都係遲d BT望吓算
法國有另一套she she 叫Respire
極力推介
不過係類似Dare Me果種 想要但得唔到
講一班人喺間癈置咗嘅醫院度住,圍繞都係男女感情關係嗰啲
純粹因為鍾意佢個喜劇tone多啲
呢套以為實爛點知影評咁好
但去戲院睇戲係玩命
追完handmaid's tale就去左睇chernobyl, legasov同shcherbina 兩人interaction好好睇lyudmilla好慘,見到老公死得咁辛苦,又冇左bb 之前去過chernobyl, 再睇返呢套戲,有d感觸
atypical 既casey 同 the 100既lexa
呢啲算唔算 戲份好少 好撚正
都得 主要都係想睇下有咩sheshe好戲我未睇過
atypical sheshe 係幾時開始?
之前睇左幾集無睇
呢D時勢,最適合拎chernobyl出黎睇下
中共:沒事兒
**尚可信,共產黨萬萬不可信
我果邊睇早場30$賭命
我覺得fleabag s1好睇係因為感受比較深
特別係E4同陌生人傾計,唔知點解釋果種感覺...
仲有E6 reveal果下
一直逃避問題,最後都係要面對....
同埋好笑D, 多D大起大跌既感覺
thanks
Mélanie Laurent...
I know what to expect...
多人鍾意fleabag 好大原因我覺得就係因為你講嘅'感受比較深'
坦白講睇完我冇其他人覺得有咁大衝擊
但完全認同佢係一套寫得非常好嘅drama,尤其是s2講更年期嗰幕,所以冇覺得好似上面講話overrated

琴晚有再諗吓點解鍾意crashing多啲,除咗好笑啲之外
因為我係睇完killing eve同fleabag先返轉頭睇crashing
所以睇crashing有種 '解構PWB是如何煉成的' 嘅感覺,係有趣好多
如果我係2016年唔知PWB係乜水,當佢係一部普通英劇睇嘅話,感覺可能會好唔一樣
我睇呢D果時好似仲上緊高登
果陣係睇得多主流the office,tbbt 果D
轉口味,想睇D 小眾
UK comedy好多都正過US
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞