美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
呢度最近好似冇乜邊套好多人討論
大家呢排睇緊咩新出果d啱唔啱睇
我睇緊BCS WW Devs
其他新出嘅唔係好啱睇
plot against america睇左少少
可能有啲嚴肅 會再試下啱唔啱睇
btw zoe kazan

以為你會睇little fires everywhere
The plot against America 都睇左第一集
要再觀望多一兩集
暫時第一集好似平淡左少少

驚唔熟歷史野會冇乜代入感
但肯定好睇過man in the high castle
冒死入左戲院睇the invisible man
就係唔係好識美國歷史
見啲人話佢BLL個角色會好憎little fires果個
resse現實係咪都係咁8婆所以專揀呢d角色駕輕就熟
Zoe Kazan靚女嚟 Ruby Sparks嗰陣好靚
Little fires everywhere睇完trailer又唔係好吸引, 以為係BLL咁
等你睇完睇下有咩cm
我都入戲院睇 但氣氛好好多嘅
Little fires everywhere冇乜期望下開咗一集,又幾好睇喎
Reese冇乜特別,另外個女主角演得好好兩邊劇情都幾吸引,今晚睇埋EP02先

我都準備開呢套 呢兩日睇好似幾好睇
reese咁鬼鐘意拍呢啲BLL feel既劇
睇左第一集,真係好BLL feel。 白人中產煩膠角色

之前睇trailer
覺得係咪又好似BLL咁整個謎
最尾係邊個想燒佢全屋
已經有得dl

Moss

正呀咁快有得睇
其他新出嘅唔係好啱睇

The plot against America 都睇左第一集
要再觀望多一兩集
暫時第一集好似平淡左少少

驚唔熟歷史野會冇乜代入感
但肯定好睇過man in the high castle
就係唔係好識美國歷史

X2
都係去睇過下套劇summary就走左去睇
同埋睇左果個Lindbergh既wiki page
未睇哂ep1 但覺得之後可能講佢地成家走難
未睇過書,冇人死唔夠刺激
Btw,動物之森有得買未?想買實體
其他新出嘅唔係好啱睇

Little fires everywhere睇完trailer又唔係好吸引, 以為係BLL咁
等你睇完睇下有咩cm

ruby sparks果期第一次識佢好有氣質有才女feel
返到屋企玩一陣動森再開黎睇
喺戲院點都係好睇過屋企特別係驚慄片
Little fires everywhere冇乜期望下開咗一集,又幾好睇喎
Reese冇乜特別,另外個女主角演得好好兩邊劇情都幾吸引,今晚睇埋EP02先

我都準備開呢套 呢兩日睇好似幾好睇
reese咁鬼鐘意拍呢啲BLL feel既劇
睇左第一集,真係好BLL feel。 白人中產煩膠角色

之前睇trailer
覺得係咪又好似BLL咁整個謎
最尾係邊個想燒佢全屋
未睇過書,冇人死唔夠刺激
Btw,動物之森有得買未?想買實體

呢套主要好似係睇佢地兩個師奶大戰
冇好似BLL咁打boss

早兩日已經出左喇快d去買
爆喇爆喇
我部switch無啦啦叉唔到電
屌那星
今晚再試下
口罩慳住用
咁大獲插落dock都唔得?
我都準備開工慢慢玩
出面個個進度好快
今晚凌晨/聽日好似有KE S3 trailer
唔知係咪條叉電線問題
本身叉電隻火牛好似壞左
屋企無type-c叉電線
放工玩左幾日 都唔夠啲人快
琴晚係咁去人地個島
Netflix 出左dare me可以出街追埋佢
今晚睇埋Strike Back S2E9-10先
究竟特洛伊木馬係咩?
屌你老母又係流料
得D濕鳩劇照
其他新出嘅唔係好啱睇

等你睇完睇下有咩cm

ruby sparks果期第一次識佢好有氣質有才女feel
返到屋企玩一陣動森再開黎睇
我部switch無啦啦叉唔到電
屌那星
今晚再試下
咁大獲插落dock都唔得?
我都準備開工慢慢玩
出面個個進度好快
唔知係咪條叉電線問題
本身叉電隻火牛好似壞左
屋企無type-c叉電線

快D去買返
我仲係起步緊D野做得勁慢
今日貓頭鷹先黎
咁我都係快你一日 我今日先有屋 自己玩慢左
期待去你個島
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞