美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Lenù每次醒覺d旁白加埋表情都好有impact 成長咗,睇住佢好似打機咁完成任務都覺得好欣慰

Lila呢pair就...你睇埋EP06可能會可憐佢哋
兩兄弟都沉Lila船沉得好深
酒吧仔真係好似黑社會咁
啱啱睇完ep5 Lenu真係俾阿叔搞 仲有Lila開始好bitchy同埋扮到好反叛
自願俾人搞,之後好型咁威脅番佢,Lenù堅強咗好多

EP06好好睇,大半集講Lila
Enzo上呀
睇完ep5 未睇ep6
ep5最尾15分鐘睇到想死
但最尾完場果下 對比返上次搭船返黎
elena成件事雖然仲衰過上次 但今次返黎個心情離奇地霸氣咗
一路睇都唔知叫唔叫lila兩條友做狗男女好
Lenù每次醒覺d旁白加埋表情都好有impact 成長咗,睇住佢好似打機咁完成任務都覺得好欣慰

個旁白好冷靜好有看透世事feel
臨尾事後個旁白: 我冇後悔過

返去睇埋ep6先
細路版仲未出返場即係尾兩集先出現
lila個頭
今季intro咁正點會skip
屌好似孽瘤以前個頭
對上一個carry到呢個頭既女人

條女真心襯呢個頭好cute
下個禮拜devs又有得睇佢alex garland御用女主角
細佬突發出現斷正果度好正
痴漢V
快d逃離小區讀u識新仔,唔好理Lila仲好

其實係補拍片頭跑個幕
等咗呢套好耐
集集都要望june 大頭
我反而期待緊片頭曲髮嘅Lila
MBF 啱啱睇完EP6
嘩屌 今集好撚好睇........................
我愛生果仔同癲婆仔
elena同老母果場喊左少少
開始覺得lila個頭都好襯佢
其實nino跑返轉頭果下有啲感動
今集睇完平復唔到
痴撚線好撚好睇啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
要叫春

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

難得一集少Lenù劇情我都睇到好投入
老母其實好鍚Lenù,上季送佢去搭船跟住跛下跛吓走個背影好深刻
世上只有媽媽好

Nino Lila呢pair好慘,有少少同情佢哋,仲要大咗肚,好彩Enzo搵啱位入
酒吧仔真係好似黑社會咁
啱啱睇完ep5 Lenu真係俾阿叔搞 仲有Lila開始好bitchy同埋扮到好反叛
自願俾人搞,之後好型咁威脅番佢,Lenù堅強咗好多

EP06好好睇,大半集講Lila
Enzo上呀
睇完ep5 未睇ep6
ep5最尾15分鐘睇到想死
但最尾完場果下 對比返上次搭船返黎
elena成件事雖然仲衰過上次 但今次返黎個心情離奇地霸氣咗
一路睇都唔知叫唔叫lila兩條友做狗男女好

個旁白好冷靜好有看透世事feel
臨尾事後個旁白: 我冇後悔過

返去睇埋ep6先
細路版仲未出返場即係尾兩集先出現
快d逃離小區讀u識新仔,唔好理Lila仲好

其實係補拍片頭跑個幕

睇完今集又真係有d可憐lila
elena讀書加油好生性

吓唔係掛.......................比你講完又覺得可能係
本身諗住有flashback
好期待mindfuck劇
有冇睇過annihilation
知唔知最尾果隻野其實都係呢條女扮
係咪片頭最尾攬elena果個look
MBF 啱啱睇完EP6
嘩屌 今集好撚好睇........................
我愛生果仔同癲婆仔
elena同老母果場喊左少少
開始覺得lila個頭都好襯佢
其實nino跑返轉頭果下有啲感動
難得一集少Lenù劇情我都睇到好投入
老母其實好鍚Lenù,上季送佢去搭船跟住跛下跛吓走個背影好深刻
世上只有媽媽好

Nino Lila呢pair好慘,有少少同情佢哋,仲要大咗肚,好彩Enzo搵啱位入

係囉冇諗過正到咁
睇得好投入
呢幕好似elena細個同佢地講要去考試
elena細個又係同依家一樣啤鳩佢地
老母又係發脾氣 但老豆比佢去果幕
老母今次洗碗背影vs上次送船催淚

nino lila仲係未成熟 理想化哂d野nino都係仆街架喇
睇死佢就咁上車走,點知返轉頭有d驚喜
生果仔清泉到呢其實成班男仔fd都好 不過監躉仔變左旁觀者
生果仔同lila啲對話正到如果肥仔打佢就帶佢走
帶得佢返黎 就有責任帶佢走

癲婆仔當過兵返黎man左又sad左
打nino根本都有諗起elena
今集對癲婆仔又加分
係呀 得返兩集咋 唔知係咪齋拍一個shot
果個望鏡頭look好靚
Tales From the Loop | Official Trailer
April 3
https://www.youtube.com/watch?v=1htuNZp82Ck

Inspired by the wondrous paintings of Simon Stålenhag, Tales from the Loop explores the mind-bending adventures of the people who live above the Loop, a machine built to unlock and explore the mysteries of the universe – making things previously relegated to science fiction, possible.

amazon呢套好似幾正
The Eddy | Official Teaser | Netflix
May 8
https://www.youtube.com/watch?v=c-9XFyZv7ks&feature=youtu.be

A musical drama set in contemporary Paris revolving around a jazz club, its owner, the house band, and the dangerous city that surrounds them. Created by Damien Chazelle, Alan Poul, Glen Ballard and Jack Thorne.
Lenù遇到好父母太好了
相反Lila兩老同阿哥冇骨氣

今集d仔個個都有表現,雜貨肥仔Nino Enzo,wfc嘅Bruno除外

Stefano"你唔會知道我有幾咁愛你" 金句 雖然佢都有做仆街嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞