美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
季季換writer真係令人又期待又怕受傷害
不過俾多啲機會其他female writer係好事黎嘅
Jodie呢緊有套由Matt Damon同Ben Affleck編劇嘅戲好似幾正
https://variety.com/2019/film/news/ridley-scott-the-last-duel-disney-dates-christmas-2020-1203406933/
oh my...
"唔想追了"
呢條link得

thanks,bro. you da man
終於唔洗睇480P
唔好係咸濕伯父Donato啊屌

google吓打定底先
英字
唔好劇透自己
果陣我就咁睇字已經好大反應
我想知睇劇知既人會有咩感想
其實本身諗住望少少,睇下買唔買書好
點撚知佢個wiki爆晒D劇情出黎,搞到我忍唔住睇晒
忍住先啊!
Westworld S3 trailer好似第二套劇咁
"I want you to kill her"

"I'm gonna save the fucking world"

d對白好un耳 好似變咗無腦科幻片咁
仲要係MIB講
succession
你自己個po人地都答左你幾十套啦,仲唔撚夠睇?
唔睇trailer,
我要欺騙自己,
ww無柒到
點解幅畫會著火
同意
成班男人都幾有特色
我岩岩先睇到
咪lila啊哥同個女人有推撞
條女用火機點
睇完E3,我係到諗
係咪lila既說話令(嚴重劇透)
Killing Eve season 4 new writer!!!!!
https://www.vanityfair.com/hollywood/2020/02/killing-eve-season-4-new-head-writer-season-3-preview

"Now the series is locking down season four by putting Laura Neal at its creative helm. A young British writer who has worked on Sex Education and My Mad Fat Diary (which co-starred Killing Eve’s Jodie Comer)"
不安
提出每季換writer呢個idea條友要拖出去斬
應該係PWB諗出黎
之前有報導話Season 4應該係Final?
咁我個Phoebe返黎寫final Season嘅希望正式bye bye
唔好再post Fleabag個轉頭say bye gif,我接受唔到呀

如果S4係final應該會講埋
依家咁睇又唔似係 可能S5先係
jodie紅左應該冇咁多時間年年拍KE唔知佢會唔會覺得中伏
套劇係咁renew 搞到佢撞期有時拍唔到其他戲

邊個提議季季換writer
立即同我舉手

企出黎受死
季季換writer真係令人又期待又怕受傷害
不過俾多啲機會其他female writer係好事黎嘅
Jodie呢緊有套由Matt Damon同Ben Affleck編劇嘅戲好似幾正
https://variety.com/2019/film/news/ridley-scott-the-last-duel-disney-dates-christmas-2020-1203406933/

每季換writer對套劇發展黎講其實都幾差下
季季轉風格 好難延續,每個writer對班角色睇法又唔同
好易玩死套劇
見好多fans好似麻麻地鐘意佢接呢套戲
好似係意大利影后級黎
wiki太直接寫哂d劇情出黎
嚇到我每行都跳住睇
因為太震驚 skip住睇完我都洗哂自己記憶
依家已經失憶唔記得創傷後遺症
果陣睇覺得D劇情好痴線,
但依家睇左半季都好似無乜野
WW想當年明明suppose係hbo接班人
S1之後大好前途點解會搞成咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞