美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
又多野睇到開始甩劇
WW 3未睇哂 分幾次睇都睇唔哂
BCS 睇完
plot against america 未睇
今日到resse老是常出現頭3集
睇左WW
其實感覺冇想像中咁差
個世界觀大左
同埋多左d WW世界冇提及嘅科技

BCS今集
準備大戰Kevin
唔通係鋪路俾Kim嘅Bad ending

啱啱終於睇完WW E1其實一路都唔夠時間睇
尋晚取捨又揀左bcs
大籮核最尾又幾型棍
delos之後又有一個再大既黑幕

Kim玩緊火連jimmy都叫收手就知kim一直在玩命
WW呢幕笑左
其實係致敬matrix定點
佢個look

Kim真係越玩越大
連Rich都提哂水
Kevin唔會咁蠢呱
Kim唔通最後真係會俾Kevin一次收佢皮

佢融入現代社會之前睇過succession學野
明顯抄左shiv個look同態度

最尾kim死撐住出去反擊rich果度好intense
kim呢獲野真係breaking bad
釘牌
WW明顯今季要走出去大殺四方咁
當爽片睇ok嘅

Kim係玩火 佢係唔輸得嗰d人 ,一去就去到盡。而家已經冇底線,唔似以前會有保留。 Rich都係老狐狸 技高一籌
又多野睇到開始甩劇
WW 3未睇哂 分幾次睇都睇唔哂
BCS 睇完
plot against america 未睇
今日到resse老是常出現頭3集
睇左WW
其實感覺冇想像中咁差
個世界觀大左
同埋多左d WW世界冇提及嘅科技

BCS今集
準備大戰Kevin
唔通係鋪路俾Kim嘅Bad ending

啱啱終於睇完WW E1其實一路都唔夠時間睇
尋晚取捨又揀左bcs
大籮核最尾又幾型棍
delos之後又有一個再大既黑幕

Kim玩緊火連jimmy都叫收手就知kim一直在玩命
WW呢幕笑左
其實係致敬matrix定點
佢個look

Kim真係越玩越大
連Rich都提哂水
Kevin唔會咁蠢呱
Kim唔通最後真係會俾Kevin一次收佢皮

佢融入現代社會之前睇過succession學野
明顯抄左shiv個look同態度

最尾kim死撐住出去反擊rich果度好intense
kim呢獲野真係breaking bad
釘牌
WW明顯今季要走出去大殺四方咁
當爽片睇ok嘅

Kim係玩火 佢係唔輸得嗰d人 ,一去就去到盡。而家已經冇底線,唔似以前會有保留。 Rich都係老狐狸 技高一籌

諗住當SF動作片睇算
越踩越深覺得佢其實根本唔鐘意幫kevin打工
表面上開頭就係想幫個呀伯 但實際佢都有怨氣對住kevin呢個client
個心一早已經唔喺呢單project度比怨氣沖昏左頭腦 結果繼續呢個玩命plan
呢度最近好似冇乜邊套好多人討論
大家呢排睇緊咩新出果d啱唔啱睇
諗緊開唔開Lost之前淨係睇左第一季。聽講個尾令無數人掉爛電視機,好吸引。但一季廿集真係好多
呢排睇緊dark又幾好睇
一開頭係幾好睇 但之後係咁推啲問題出嚟又解釋唔到
明珠台播果時有睇但追追下斷左片
好似冇睇到最後 唔記得哂講咩
不過lost果陣真係好hit都值得睇

依家先睇差唔多
呢套平時每年睇一季
因為都有啲複雜 去到新一季就會唔記得劇情
宜家開始睇S1 兩三個月後就有final season
Dark S3會唔會postpone

依家先睇差唔多
呢套平時每年睇一季
因為都有啲複雜 去到新一季就會唔記得劇情
宜家開始睇S1 兩三個月後就有final season
Dark S3會唔會postpone

好似冇事
我睇緊BCS WW Devs
其他新出嘅唔係好啱睇
淨係睇緊 Devs同 WW,睇左一集briarpatch,諗緊繼唔繼續
最衰得hulu有,如果netflix或prime有就追得方便d成日唔記得睇到邊
What We Do in the Shadows | Season 2: Official Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=9_ozcr43fP4
I Know This Much Is True: Official Trailer | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=e8DolwO9WQA

Based on the bestselling novel, and from the director of Blue Valentine and The Place Beyond The Pines, #IKnowThisMuchIsTrue premieres April 27
Little fires everywhere冇乜期望下開咗一集,又幾好睇喎
Reese冇乜特別,另外個女主角演得好好兩邊劇情都幾吸引,今晚睇埋EP02先
plot against america睇左少少
可能有啲嚴肅 會再試下啱唔啱睇
btw zoe kazan

以為你會睇little fires everywhere
諗緊開唔開Lost之前淨係睇左第一季。聽講個尾令無數人掉爛電視機,好吸引。但一季廿集真係好多
明珠台播果時有睇但追追下斷左片
好似冇睇到最後 唔記得哂講咩
不過lost果陣真係好hit都值得睇
最衰得hulu有,如果netflix或prime有就追得方便d成日唔記得睇到邊

外國就hulu
唔知香港lost個版權係邊個台呢
Little fires everywhere冇乜期望下開咗一集,又幾好睇喎
Reese冇乜特別,另外個女主角演得好好兩邊劇情都幾吸引,今晚睇埋EP02先

我都準備開呢套 呢兩日睇好似幾好睇
reese咁鬼鐘意拍呢啲BLL feel既劇
The plot against America 都睇左第一集
要再觀望多一兩集
暫時第一集好似平淡左少少
Reese除咗冇咁bithchy真係同BLL差唔多八卦白富美+囝囡問題
睇左第一集,真係好BLL feel。 白人中產煩膠角色
已經有得dl

Moss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞