美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
BREAKING: Tom Hanks Has Coronavirus

過去呢半鐘
鬼佬心諗: 世界末日架喇又封關nba又停埋 tom hanks又中招
黎緊d野停哂 分分鐘戲同劇都唔洗拍
抵死啦之前重話overreact

大獲啦佢地今次d交差感染實好勁
明顯bts photo la,4眼仔在場一早比肥佬打爆眼鏡
返hood幾好笑
老豆周圍曬命,行過個個望住佢
返到屋企又玩鳩佢:叻啦!教授!
this ain't no place for no hero
不如你睇完1個任務講下係做D咩?
隔咁耐我依家都唔知你講乜
其實邊個先係老豆
唔係nino咩
唔會反高潮plot twist話其實係肥仔掛
如果係肥仔lila應該又自動落仔
依照慣例,睇下本書劇透就真相大白

就咁睇劇透好似嘥左
值得走去睇哂幾本書

唔怪得知肥仔下一幕成隻癲狗咁
死,唔太記得生仔呢幕添,Nino有在場咩? 淨係記得有close up Lila大叫

啱呀 冇影過nino淨係影lila
唔知張相係搞笑定cut scene可能玩野多

肥仔自我催眠咁勁即刻扮冇事啦
有時間我一早睇書
本身仲有其他想睇
都未排到呢個series
但睇書就有排無得睇劇
對老婆就係
洗咩比面呢條契弟
咁都忍得,食屎都得
my brilliant friend係神劇
好好睇
雖然劇情好趕、d關係好亂,同埋ending又見到佢,Lenù個含春樣
進展得好快但又好好睇
喊撚到痴線呀我呢度 其實由佢個仔介紹佢地間屋已經開始想喊

lila好悲哀生果仔係真男人呀好可惜今集見唔到佢
lenu好成功想知個教授仔係咪真係會同佢結婚
但nino又返黎搞搞震 .....如果教授仔真心對lenu好 應該會好完美
個仔叫Lenù阿姨衝去抱佢嗰下sweet到
豬肉廠個Lila真係睇到好sad,明明係個聰明女但搞到咁 下季似會做IT狗 話讀programming書

想睇Lila、Enzo同囝囝生活,點知拍都冇拍講幾句就算

Lenù條大學線相對冇咁好睇,係發燒同番Napoli屋企嗰part正,老母
同助教會結婚生仔,跟住就會發生d嘢

仲認得佢
淪落到咁sad到但lila又同時有種能屈能伸打不死既feel
好似主要係enzo讀?
如果當初揀左生果仔係咪就會係呢種生活
唔係幾明點解elena拋lila個箱落河
返屋企果part又係幾鬼感動
期待
屌 不過諗起支那肺炎都唔知會唔會搞到S3 delay
返hood幾好笑

老豆最鐘意拎佢哂命
老母: 以為包野入面有野食拆咗
其實邊個先係老豆
唔係nino咩

就咁睇劇透好似嘥左
值得走去睇哂幾本書
有時間我一早睇書
本身仲有其他想睇
但睇書就有排無得睇劇

依家最驚劇下季唔知幾時有
如果等得耐我真係返去睇下書先由第3本開始睇
細個果陣佢地話讀書無用
好彩老師....
S2好似有D唔跟書
我見個情節係有D出入
穩陣要由book2開始

死,唔太記得生仔呢幕添,Nino有在場咩? 淨係記得有close up Lila大叫

對老婆就係
洗咩比面呢條契弟
咁都忍得,食屎都得

肥仔算吧啦本身老婆個心就唔喺度
最尾兩集睇到又想打獲佢 原本以為佢會好返少少
lila大佬廢到還下拖都冇
NBA已經停左
意甲又有人賴野
其實呢兩季就係睇lila做tool
比人推黎推去,無得揀
最慘係比人搞大個肚
其實邊個先係老豆
唔係nino咩

就咁睇劇透好似嘥左
值得走去睇哂幾本書
有時間我一早睇書
本身仲有其他想睇
但睇書就有排無得睇劇

依家最驚劇下季唔知幾時有
如果等得耐我真係返去睇下書先由第3本開始睇
S2好似有D唔跟書
我見個情節係有D出入
穩陣要由book2開始

咁咪要再經歷多次今季啲慘野
my brilliant friend係神劇
好好睇
雖然劇情好趕、d關係好亂,同埋ending又見到佢,Lenù個含春樣
進展得好快但又好好睇
喊撚到痴線呀我呢度 其實由佢個仔介紹佢地間屋已經開始想喊

lila好悲哀生果仔係真男人呀好可惜今集見唔到佢
lenu好成功想知個教授仔係咪真係會同佢結婚
但nino又返黎搞搞震 .....如果教授仔真心對lenu好 應該會好完美
個仔叫Lenù阿姨衝去抱佢嗰下sweet到
豬肉廠個Lila真係睇到好sad,明明係個聰明女但搞到咁 下季似會做IT狗 話讀programming書

想睇Lila、Enzo同囝囝生活,點知拍都冇拍講幾句就算

Lenù條大學線相對冇咁好睇,係發燒同番Napoli屋企嗰part正,老母
同助教會結婚生仔,跟住就會發生d嘢

仲認得佢
淪落到咁sad到但lila又同時有種能屈能伸打不死既feel
好似主要係enzo讀?
如果當初揀左生果仔係咪就會係呢種生活
唔係幾明點解elena拋lila個箱落河
返屋企果part又係幾鬼感動
期待
屌 不過諗起支那肺炎都唔知會唔會搞到S3 delay
返hood幾好笑

老豆最鐘意拎佢哂命
老母: 以為包野入面有野食拆咗
細個果陣佢地話讀書無用
好彩老師....

老師
諗起elena睇返lila本野d評語又想喊
BREAKING: Tom Hanks Has Coronavirus

過去呢半鐘
鬼佬心諗: 世界末日架喇又封關nba又停埋 tom hanks又中招
黎緊d野停哂 分分鐘戲同劇都唔洗拍
抵死啦之前重話overreact

大獲啦佢地今次d交差感染實好勁
NBA已經停左
意甲又有人賴野

乜都停哂等睇全個娛樂圈停頓
咁玩法真係全世界爆煲
仆街成世都要帶口罩

對老婆就係
洗咩比面呢條契弟
咁都忍得,食屎都得

肥仔算吧啦本身老婆個心就唔喺度
最尾兩集睇到又想打獲佢 原本以為佢會好返少少
lila大佬廢到還下拖都冇
其實呢兩季就係睇lila做tool
比人推黎推去,無得揀
最慘係比人搞大個肚

成世人最錯係咪就係嫁左肥仔

中共真係毀滅世界
印度酒店恐襲(?)
Project Dawn
見佢拎返細個D野黎睇,我都覺得好似過左好耐
但其實S1都係2018既事
又唔係佢錯
成家人迫佢,可以點
你睇去完honeymoon返黎佢多左隻熊貓眼
但無人理佢
一早就應該著草
最好就生仔前....
都係唔記得
佢個個任都係差唔多,換個地點就係新任務
最有印象係南非同北韓
tywin lannister
楊紫瓊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞