美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
已經唔記得d劇透
等睇黎緊發展
S3 trailer覺得d景幾靚好大budget feel
第一張個樣似男仔多啲
佢啲行為舉止都好似男仔 但下面個張頭髮有條小造型都幾型
睇完頭果頁而家top果d美劇都好似唔係好岩睇

之前追哂 got Witcher castle mentalist lost
Walking dead season 7棄左
sex and the city
條trailer同Altered Carbon 可以溝亂
個樣好奸好正opening credits有幕佢著全黑衫
好型棍 成個黑幕咁
agger 估唔到路人化左
上面都有人答左你正確答案succession
如果題材唔啱 不如講下自己想睇咩題材
又諗返之前果張相
踎到成個地盤佬
不過一著返女仔啲又幾靚女
咁WW條trailer應該好啲
結果多數都係開黎睇返宮崎駿
開左netflix之後我都翻睇左2次,前後可能睇左5次
呢套我搵親既資源畫質都好差
我記得小學雞果陣係電視睇都好清
搵到高清畫質我都想睇
no trailer
係時候睇watchmen & hdm
應該同你聯想到係同一張相
euphoria s1既造型好襯佢,唔知s2會唔會變
2月擺出黎果堆吉卜力都翻睇得7788
等3月
劇冇乜邊套有意欲睇 想睇果D已經睇左
戲仲難 好睇果堆通常未上netflix已經睇過一兩次
剩返又唔係幾揀得落手

我bookmark剩係得一套尋寶搵到
relax睇
好正 有幾季可以慢慢睇
呢套填補到少少睇完鬆弛熊既空虛

我都係明珠台每次播得一兩集唔夠喉呀
又冇留意佢幾時有得播 好多時都係咁啱撞彩先見到佢播緊
鐘意呢班羊仔同埋以前好鐘意掌門狗
通常有啲人係好期待/驚劇透自己先會唔睇trailer
口裡說不你應該好愛westworld

坐等聽日睇bcs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞