美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
老了 之前套umbrella academy已經走晒樣
冇期望應該冇失望
準備爛尾
變到POI咁咪好撚正
God of war

Game of Thrones showrunners have Westworld season 3 cameos
Writer-producers David Benioff and Dan Weiss have cameos in the upcoming third season of Westworld.

The duo will play technicians at Delos, the sinister company that manufacturers android hosts in the sci-fi drama series.
Dolores Roy
拍得兩集嘥咗但唔知小說細路版係咪都係得咁少劇情
依家班人會拍埋頭兩集定三集S3 之後就會換人
咩事你覺得中左伏咩?
等人睇哂蚊都訓況且除非100%伏到暈
如果唔係 其實意見都係見人見智 想睇就自己睇啦
你平時netflix果d食得咁雜咪又係開黎睇哂仲伏
My boy squiggle cooked up this beat for me
變左普通大製作動作片
好似話變左action片 visually正
但冇靈魂 套劇出左park就迷失左
等於侏羅紀公園離開左個公園
Home Before Dark — Official Trailer | Apple TV+
April 3

https://www.youtube.com/watch?v=jsONbsXCuSg
我寧願佢直頭變左科幻動作劇算
好過season2懶係玄咁睇到人一舊雲
聽講S3頭幾集都好straightforward
冇乜timeline野
睇老翻唔好咁大聲
睇完Devs ep1
準備睇ep2
鐘意原本嘅westworld() / dark / black mirror / mr robot要去睇呢套

ep1最尾holy shit
same energy呢套真係8粒鐘既alex garland戲
張gif係annihilation 定套劇
annihilation
一直是一個人有冇買動森機
應該有之前好似見過有人想睇hbo舊劇
但畫質太差
都幾好呀岩番大眾口味
上季真係趕客
同legion mr robot差唔多
走左果班人應該唔會返黎新一季起跑線會流失左一班人
唔啦咁搶手
我部機擺位又有野遮住 平時睇唔到
留返俾其他人搶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞