美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Little Fires Everywhere - Trailer (Official) • A Hulu Original
March 18
https://www.youtube.com/watch?v=Go8iGMDSaoI
MBF咁就播左半季
我屌等左年幾就快眨下眼就睇完
咁都搵到seed
HBO ver條trailer同poster係特別高質

My Brilliant Friend: Season 2 | Official Trailer | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=BWqkUFyHkXk

買佢哋合作殺晒人類
睇返E1 坐車scene先記得,前面右邊係癲婆個仔
上季lenu利用佢趕走猥瑣詩人
隔離係地盤月同生果仔
我本身連佢個樣都唔記得左
話時話,上個月有人討論果套法國sheshe
我都係上個禮拜先睇
又係reddit有人放條link,不過畫質唔多掂
之前有報導話Season 4應該係Final?
咁我個Phoebe返黎寫final Season嘅希望正式bye bye
唔好再post Fleabag個轉頭say bye gif,我接受唔到呀
https://youtu.be/pDJbFA32_QY

大籮核 vs maeve
買定離手
買佢哋合作殺晒人類

maeve導大籮核行返正路算啦
如果隻揪 大籮核應該唔夠打走啦唔好搞大佢
trailer見佢手都斷埋 係咪maeve斬

btw條trailer好似平時d科幻blockbuster戲
Michele飛咗條女啦,咁樣衰,好以當佢阿四咁

我睇完都有同感,呢兩集太快太多嘢,好似為咗三角戀而忽略其他枝節咁

Lenù個處到底會俾邊個破呢
不要再說了
要珍惜少女cast,下季到中女
wicked witch
都知書Lila後期會犯眾憎,睇嚟一切由搶仔開始
癲婆仔開頭我都冇印象係咩身世
不過今季最難認係同車其他女仔
成班路人細妹開始變配角
portrait of a lady on fire?
好似已經出左bluray 見到有1080p
down黎睇多次先
Killing Eve season 4 new writer!!!!!
https://www.vanityfair.com/hollywood/2020/02/killing-eve-season-4-new-head-writer-season-3-preview

"Now the series is locking down season four by putting Laura Neal at its creative helm. A young British writer who has worked on Sex Education and My Mad Fat Diary (which co-starred Killing Eve’s Jodie Comer)"
不安
提出每季換writer呢個idea條友要拖出去斬
應該係PWB諗出黎
之前有報導話Season 4應該係Final?
咁我個Phoebe返黎寫final Season嘅希望正式bye bye
唔好再post Fleabag個轉頭say bye gif,我接受唔到呀

如果S4係final應該會講埋
依家咁睇又唔似係 可能S5先係
jodie紅左應該冇咁多時間年年拍KE唔知佢會唔會覺得中伏
套劇係咁renew 搞到佢撞期有時拍唔到其他戲

邊個提議季季換writer
立即同我舉手

企出黎受死
啱啱睇完ep3 最尾
即刻諗起elena細個喊望住佢走果幕

如果睇埋ep4就已經睇左半季快到
Lila喺車恥笑佢,好可憐但又好好笑 呢兩集Lila開始bitch mode
睇完EP4 又見到鹹濕佬嚇死

佢落車返入去果下 lila個恥笑好仆街
不過果part lila個look好靚
好似好少見佢咁自卑同elena兩個世界
btw lila阿哥個老婆咩事係咪鐘意左個新肥仔
Lila都寸得嗰班人啱,上流人仕住靚屋飲貴酒喺度講民生政事,好作狀
不過佢d妒忌嘴臉好核凸

Rino對Pinù咁差,對有錢仔Bruno動心唔出奇吖

雖然知道兩個會搞埋,但好奇係咪真係有嘴同表白,定係9up激Lenù

最近呢兩集睇到對lila又愛又恨
不過之前elena幫肥仔講說話 勸lila要聽話生仔 果下我都有d麻麻地elena
心諗見到肥仔打到佢飛起 點解仲會幫肥仔
同埋覺得肥仔變臉都變得幾快上一秒想殺lila咁款
下一秒就車佢同elena去party

lila呀哥d行為越黎越似肥仔
nino咀過去應該係真,但lila咀返佢果下似係elena FF
Lenù望住小區d女人覺醒嗰吓先理解到Lila點解唔想生,之前勸嗰陣未get到純粹想幫手唧

床頭打架床尾和嘛變臉快似係edit得差,流產嗰part又係,出血講幾句對白連老公屋企人反應都冇好似好趕咁

條pk話細細個就鍾意Lila,但又同小Lenù求婚,似足老豆好賤

Lila不知幾想過elena呢d生活
lila肥仔有時又真係幾恩愛咁互相折磨對方
開頭話michele成日留喺lila鋪頭係咪

啲劇情係飛得幾快,每次睇完一集我都覺得經歷左好多野
佢連咀elena同lila果度成件事好有3p潛力

我睇完都有同感,呢兩集太快太多嘢,好似為咗三角戀而忽略其他枝節咁

Michele真係越睇越型 條女完全唔得
成日比佢當狗咁喝
不過套劇其實主要都係圍繞佢兩個反應 其他人唔算深入講

呢個之前睇過劇透隱約有d印象
諗起都.......
佢識貨讚lila幅畫果度 ...
上面comment最尾句野擺錯位同埋唔記得藍字

啱啱睇完ep3 最尾

Lila喺車恥笑佢,好可憐但又好好笑 呢兩集Lila開始bitch mode

Lila都寸得嗰班人啱,上流人仕住靚屋飲貴酒喺度講民生政事,好作狀
不過佢d妒忌嘴臉好核凸

雖然知道兩個會搞埋,但好奇係咪真係有嘴同表白,定係9up激Lenù

不過之前elena幫肥仔講說話 勸lila要聽話生仔 果下我都有d麻麻地elena

nino咀過去應該係真,但lila咀返佢果下似係elena FF
Lenù望住小區d女人覺醒嗰吓先理解到Lila點解唔想生,之前勸嗰陣未get到純粹想幫手唧

床頭打架床尾和嘛變臉快似係edit得差,流產嗰part又係,出血講幾句對白連老公屋企人反應都冇好似好趕咁

條pk話細細個就鍾意Lila,但又同小Lenù求婚,似足老豆好賤

Michele真係越睇越型 佢識貨讚lila幅畫果度 ...
條女完全唔得
成日比佢當狗咁喝

諗起都.......
走去google個elena旁白
就知中女elena係點
D男人一睇就得係邊個
D啊妹就難認D
yep
no shit?
啱啱睇完ep3 最尾

不過佢d妒忌嘴臉好核凸

Michele真係越睇越型 條女完全唔得
成日比佢當狗咁喝

諗起都.......

佢識貨讚lila幅畫果度 ...

只係睇左E1,估唔到4集都未播到
唔知會唔會拍出黎呢
好想知呢位巴打到時會有咩反應
哈哈哈哈
法國出咗Blu-ray,但冇英文字幕
我都想知邊到有BT 而家想重溫都係靠睇gif圖
where???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞