美劇集中討論區 (34) Devs | My Brilliant Friend S2 | BCS S5 | WW S3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唔好引我啦pk
下集實交代唔哂
我頂唔緊
個大結局都幾dark
佢暫時跟唔跟書?
如果跟, 咁樣會無s2
佢暫時跟唔跟書?
如果跟, 咁樣會無s2

無野, 睇錯你講話下集實交代哂

覺得仲有d轉折位後續要交代
下集應該拍唔哂掛

copy段字比你睇下如果你想睇
我淨係想知係咪sad ending

其實係beth同addy太twisted先令我諗起gone girl
我部kindle鋪哂塵好耐
好期待啊每集都係佢寫劇本+拍
次次睇佢d戲都覺得好特別
Little Fires Everywhere啲review都幾兩極
有啲話係BLL級 比哂A
有啲就比到C
原本見到堆review 90幾分仲想話reese又贏
你係咪有睇dr. who?
有睇S12?對E10有咩睇法
點解你會知我有睇dr who, 應該冇講過出嚟
坦白講我由12叔先開始睇,同埋有睇過John Simm做Master嗰幾集,所以其實所有theory嘅嘢我係唔識嘅
Sonoya Mizuno drops a ‘spoiler’ in Devs cast interview at NYCC

Things you didn’t know about Sonoya Mizuno:
Born: Tokyo, Japan
.
.
.
Most recent binge watch: “Succession”

好似你前幾頁講難搵字幕定乜鳩
岩岩睇完果集就諗起
個仔真係好撚煩
好彩第二集唔係佢做中心
應該搵多D呢D asian 拍野
like gemma chan
屌依家多數都係awkwafina咁既樣
有冇人睇Breeders / Dispatches From Elsewhere
有冇賽後感想
Breeders 係好typical嘅英式喜劇
唔係啲咩groundbreaking 嘢,講湊仔/做父母嘅辛酸/搞笑嘢
但我鍾意個班底,Martin Freeman, Simon Blackwell同Chris Addison, 所以會支持

我都一口氣差唔多睇哂兩集
同感好似英劇 可能因為本身英國班底
短短地幾易追佢個仔好撚煩

同埋有part男主角同老豆對話
話通常一問親記唔記得某個人 下意識都覺得下一句係講條友死左
我同屋企人有過exactly一樣呢個對話搞到笑左出聲
個仔真係好撚煩
好彩第二集唔係佢做中心

第1集好慘
如果有呢D仔女點算已經唔係喜劇 係悲劇
Things you didn’t know about Sonoya Mizuno:
Born: Tokyo, Japan
.
.
.
Most recent binge watch: “Succession”

應該搵多D呢D asian 拍野
like gemma chan
屌依家多數都係awkwafina咁既樣

重點都係演技之餘最好有埋樣子
Devs頭幾集上線啦
其實真係幾慘
小朋友玩人哋嗰個好喇
自己?不了
有冇人睇Breeders / Dispatches From Elsewhere
有冇賽後感想
Breeders 係好typical嘅英式喜劇
唔係啲咩groundbreaking 嘢,講湊仔/做父母嘅辛酸/搞笑嘢
但我鍾意個班底,Martin Freeman, Simon Blackwell同Chris Addison, 所以會支持

我都一口氣差唔多睇哂兩集
同感好似英劇 可能因為本身英國班底
短短地幾易追佢個仔好撚煩

同埋有part男主角同老豆對話
話通常一問親記唔記得某個人 下意識都覺得下一句係講條友死左
我同屋企人有過exactly一樣呢個對話搞到笑左出聲
個仔真係好撚煩
好彩第二集唔係佢做中心

第1集好慘
如果有呢D仔女點算已經唔係喜劇 係悲劇
其實真係幾慘
小朋友玩人哋嗰個好喇
自己?不了

咁就一世一路睇都同情佢
一次就播幾集
仲等緊睇MBF最後嗰兩集
又係未搵到字幕
想問下睇過succession既人

E2個到底係邊個黎,黎自咩FAMILY
唔是聽日咩今晚唔洗訓了
Onceddl出咗英字版
好似得頭兩集
但今朝喺hulu個網見到3集
MBF仲等緊中字粒seed
dl左呢個有包埋英字
Devs.S01E01.1080p.HULU.WEBRip.DDP5.1.x264-AJP69

young logan & kendall
成個intro都係佢地全家喎
同hulu合體左
全世界同步一到3月5 12am就有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞