[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
價啱可以升
想問下vol 既mobi file send左去Kindle 之後有冇方法可以download返落電腦?
無野了,追post睇倒答案
幫幫手 唔知點解我Kindle Store 一定飛左去 支那 我想要美國書店...
同埋我見到上網有人講上年五月嘅時候美國都有賣繁體字書 對不對?
同埋我自己本身根本就冇支那Amazon Acc...
點解會咁?
miss左payme減100個promotion
早買早享受 遲買貴幾舊水

利申 miss左
想係日本amazon買kindle, 但網上睇到佢會block集運地址cancel kindle訂單, 而家都係咁? 有冇人試過被cancel?
想買番個保護套。放係袋番工搭車睇。邊度有得買?
友和
你用既應該係支那版kindle,支那版會首先登入支那個acc,你在美亞更改一下密碼,即係支那acc同美亞acc既密碼要唔一樣,咁就可以登入美亞個acc
可能唔係支那版問題,係用左中文系統,於是就去左支那網站
只講畫質,字體係再實淨一 d,見到有分別但可有可無。
圖畫就分別大,如果會睇漫畫就應該升級,只睇純文字就隨意啦。
用佐咁耐只係想字典速度再快啲,但聽你咁睇黎部一代可以繼續用
整體速度係有提升,但唔好有期待。
接受到一代就可以唔使換住。
mange content 入面deliver唔倒d 書去kindle可以點做?
等左成日都無反應
download落電腦,用usb線傳
或者用Calibre無線傳送,我自己都係用呢個方法傳送KF8格式的電子書
https://bookfere.com/post/157.html
睇錯,呢個唔係PAPERWHITE
其實睇中文書而家kobo做得比kindle好
當然oasis 個金屬背好正
price dot com 滿700平100
which?
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20200229000018-260412?ctrack=mo_main_rtime_p01

根據HyRead官網,Gaze系列電子書閱讀器可支援EPUB、PDF、MOBI、DOC、TXT、FB2、RTF、HTML/HTM、JVU/DJV的電子書格式;也可支援JPEG、PNG圖檔。

HyRead Gaze Note還是一款支援觸控筆的閱讀器,除了可以手動在PDF上標記文字外(部分電子書購買時,會直接附上PDF檔,可支援手寫筆記)。也有單獨使用手寫筆記功能,可以將Gaze Note作為一個數位筆記工具,既能同時保留手抄筆記的習慣,又能快速將筆記數位化,可說是一舉兩得。
有諗過呢部,之後發現hyread係支那博閱代工,隨機附送百度,都係算了
屌,多謝你講我先知,差d 出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞