[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
有無人留意amazon d翻新機
1500就有最新oasis 32g幾吸引(雖然唔知要32g做乜
HKTVmall paper white 2018 32gb 1065抵唔抵
你開個price.com 睇一睇就知啦
thank!!
睇左幾日都未諗岩心水
請問kindle paperwhite點輸入中文?
settings/language/keyboards有倉頡
Kobo Clara 到左手 好易hang機
一hang就點force shut down都唔得
電源制又無反應
今次已經等左一個鐘 都無反應
係咪我部機有問題
我部kobo有個窿位,可以拮支針入去reset,你睇下你個部有無
650收左部ppw 4 8gb 全新

其實睇中文書多 不過睇中佢個字典
係唔係部kindle入中亞
電腦入美亞好
打算kobo買台灣書
想問吓有邊個網
有大量日本漫畫download
vol.moe
唔該你
今日去誠品睇
冇晒白色kobo libra h2o
話可能成個月先返貨
我發現下載有每日限制
想仲有冇多幾個漫畫網下載
另外有無大量日本輕小說download
唔該晒各位集思廣益感激萬分
俾錢做VIP啦屌
幾十蚊都唔肯俾
OK 唔該晒
問吓姐
唔該
我都想買哩部白色 揾咗幾個網都無白色
諗住us.kobobooks.com到買完集運返嚟
原來香港有得買白色?
有無人要readmoo discount code
250折50
On99換咗但無用 一個月到期
輕小說我會建議Google Play買,冇就去台灣Kobo
最好買正版,網上盜版輕小說好多都係漢化組翻譯日文版,翻譯質素個人認為有啲參差,讀落去感覺有時會好奇怪,同埋唔會有插圖。
同你既建議剛好相反,有 KOBO 最好經 KOBO 買先,因為 Google Play d 書成日有 d 低能既問題(例如乜野 adobe 問題)。當你一次買十本八本就好大機會出事。
美馬?
yes
可以望下喎
最新定係上一代機?
https://www.amazon.com/Staging-Product-Not-Retail-Sale/dp/B07L95JKHH/ref=sr_1_7?dchild=1&keywords=Refurbished%2BKindle&qid=1587060284&sr=8-7&th=1
搵返了
而家睇無貨
有色溫應該最新
印象中之前舊款減價都係咁上下價但8g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞