[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike

21/4 KOBO US 落單 (USD$ 169.99)
22/4 - 20/4 UPS 送貨
20/4 - 8/5 集運 (HKD $22)

Total ~$1365 運18日
22/4 - 20/4 UPS 送貨
20/4 - 8/5 集運 (HKD $22)

22/4 - 30/4 UPS 送貨
30/4 - 8/5 集運 (HKD $22)
新買咗color e ink
玩咗一個禮拜
join咗vip 98蚊一年
d支那color漫畫幾正呀
又多書睇
98蚊一年任睇
都幾多翻譯書有繁體字直行
有廣東話 朗讀

咩機黎
ireader c6
1499人仔
全球第一部color e ink
側邊有冇漏光
color e ink
技術好成熟
大陸廠 算有良心
千幾蚊全球第一部color
抵玩
希望下一部可以出八吋
不過而家六吋超級方便
袋落袋都得

amazon同外國大廠
肯定去黑白死貨
唔肯出color
想問吓而家Kindle連3個月unlimited 喺香港係咪都activate到? 同埋係咪攞機先activate?
似乎幾正喎
1499人仔都唔貴喎
之前起始創有間買水貨都係7百幾,名就唔開喇。問果條友,佢話可以賣100 部水先賣一部行
無 但有一點死光點
KOBO 又做七折,去到星期日。
因為跟本無行貨...
Amazon 自己喺香港賣係行貨,
如果佢有香港代理+維修部都係行貨。
而家咩都無...
我都好想知豐澤果d 所謂行貨,
壞左佢係點幫你處理。

唉屌垃圾
手掌唔小心㩒到嘢
都未係用力壓落去就壞左
發覺用呢個方法喺kobo買書擺入kindle睇最好
https://moptt.tw/p/book.M.1565450733.A.007
不論本書係直定橫排
都可以用自己字型、標點正確顯示,翻頁方向正確

基本上就係轉azw3,轉時加佢個堆extra css同tick走字型 即係咁

最後喺kindle開個陣唔好用原生4隻字體(標點會有問題)
用思源黑體同源雲明體都顯示正常 其他未試過唔知
咩牌子?
mooink
睇相好似好厚
重係保養期,問下有無得維修
btw

https://www.kobo.com/fr/fr
kobo 法國版都幾多法文書

你邊間集運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞