[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
買All new kindle係咪寧願加多少少上pw?
未睇過電子書想試下
未用過PW
libra h2o都幾輕幾好拎
兩者分別係:
kpw有8G&32G,平面,防水,前光5支,300ppi
普通kindle只有4G,非平面,無防水,前光4支,167ppi

如果你會睇埋漫畫,最好用32G
如果你只睇文字,唔介意屏幕邊邊有時會積塵,又唔會濕水,唔要求字體最靚同前光均勻少少,可以用普通版4G
恭喜你up中左
DHL送貨 12號到
呢一百蚊抵比
我23號SF
你就好啦, 我果件係SF咋今日係美國岩岩收左件, 唔知幾時到呢
睇開實體中文書想買kindle
應該買oasis定買paper while 好?
其實兩者睇書既感覺係咪差好遠
唔介意俾多少少,一定係oasis,好揸手d.
兩部都用過
跟amazon account
廣告係睇你買有 special offer (平十幾蚊但有廣告) 定 正常版 (貴十幾蚊但無廣告)。

廣告係唔會影響到你讀書既,只係off screen 時有個有廣告既 screen saver (其實幾靚) 同 main page 下面有一細行既野。

至於保養隻隻唔同,你唔講你想響邊到買根本無人答到你。
過七日就搵返你買既版本既 Amazon Customer Service。
國際版?好似未聽過有呢樣野。
你太耐無跟姐。
美馬國際版,就係收貴d 就,可以直送香港。
有香港嘅咩?香港應該係跟美國account,都有正體書賣
amazon us 已經有正體,不過無kobo咁多
少得可憐,仲要價格好多,佢有嘅多數google play 同 kobo 都有
Amazon無tw...我都係kobo買
Amazon US SF直送都快喎,我4號買岩岩收到了
我都係用SF,今日派件

請問觀塘邊到有pw配件賣?
友和
你仲快過我我都收到dhl msg話今日到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞