[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
等得來都成大半個月,我都諗住一陣買
都係,我預大概一個月琴日買今日都冇轉過status
我去咗加拿大page睇,計返好似再平過美國,應該會係喺加拿大買
平幾多
Cad 209~229, 平幾十至百幾,視乎邊個地區收貨,但係最平嗰啲省份我仲未搵到集運倉
用緊Libra H2O,但kindle oasis 轉頁快D,轉頁掣好㩒D。

之前用Forma,發光兩邊唔平均。不過機夠大,放大D字睇書好爽。FORMA有dropbox功能,可以無線過書,但Libra H2O就一定要用USB過書。
比us 平幾十至百幾港紙
建議你台灣買用集運寄返來,美加你有排都未收到貨,特別依家呢個時勢。唔好慳個少少等一個月...
如果百幾就比例上都多喎,不過算啦都買左,感覺美國既集運容易啲
US咩網有折
覺得依個post好和平
個個都係推下坑 互相幫助
出面啲post明明都係講買野都可以罵戰咁
http://us.kobobooks.com/

其實無折,只係原價都平過台灣,我都去返us 買,感覺us 轉運易過ca
想請教下kobo點解有d書移除唔到?
而家買kobo邊到平?thx
其實點解kobo好似貴過kindle咁多?
libra都千幾, kindle都係1000左右
但libra應該係同oasis比較
又好似係喎
我得kindle ppw, 醒唔起佢都有高級d
ftp ?
Thanks. 不過呢個方法出街就用唔到。
Kobo個browser去到download個頁面就load唔到。
有冇人用kobo clara? 值唔值得入?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞