[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
竟然我要差唔多50蚊bor...唔通係因為我買多左個cover?
我都收到KOBO喇, 好開心
4/22: Order in Kobo US
4/22 – 4/29: UPS - CA to US
4/30 – 5/8: 集運Buyandship到香港HKD48
5/11: 到手

用落點?
我23號us kobo買,比Canada Post kick 住左,kobo cs 話無辦法,叫我繼續等

Kobo CS:
You should know that Canada Post is currently experiencing a delay on their deliveries due to a high volume of shipments.
Any delivery using Canada Post will be delayed. Please check your tracking information on Canada Post's website. Unfortunately, Rakuten Kobo has no control over shipments that have been shipped to Canada Post.
我用幾日再睇幾本書再包膠
下,so bad咁真係得我同樓上個巴打好彩早左一、二日訂hang on ah
今日突然發現冇左個折扣仲諗住入手
話時話有冇巴打買過Certified Refurbished Kindle Oasis, 我見佢便好多, 好似好抵咁
我用Kobo forma睇漫畫,覺得黑色比較淺色,睇得比較辛苦。

Kindle睇漫畫啲色係咪會實d,深色d?
想入手部Oasis3
kindle paper white開心使用中
唯一一點就係無翻頁制
我用ppw睇火鳳,
係真係好撚柒正
易拎 易揸
就算買refurbish oasis都平一半有多 ok既
賣返出去又唔難
聽聞係 睇下d youtube compare片
PW3/4 喺carousell放就得 好多朋友要
得6吋,字唔會好細?
8吋kobo我都嫌細
細過單行本
但我又覺得ok喎
如果要睇得清楚我拎ipad睇
用kindle最主要係黑白漫畫嘅表現實在太屈
希望今年kindle會出部大d既機
如果第一部rakuten kobo touch 可唔可以
買左mooink好後悔,又易爛
依家訂左boox nova2隻andriod e-ink reader
貪佢可以用全平台,搭埋呢個格價
仲有得直接開漫畫人,洗少唔少錢
wtf, 啱啱收到email, 話我件貨打回頭,已返回貨倉,問我想退錢定係想再寄過,我叫佢嗱嗱臨再寄過
ireader c6
用左一排心得
記得要 enable過智能menu出嚟有得揀刷屏模式
彩色更加鮮豔
另外有人已經hack咗可以
改android 7.0 root
自己裝apps
唔計顏色靚唔靚,android app 行得 OK 嗎?同埋會唔會有好多功能上限制?
我收到通知說日本樂天市場(國際版)1/6要結束即係邊個版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞