[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
個code可唔可以重覆用?
想買1-2本試下搞唔搞到入kindle先再買多d,但驚個code一個account只可用1次...
好似無限的哦。
而且唔記得入仲可以叫 CS 幫手更正個價錢,
不過錢就無得退,變成 credit ...
好,試下先
係無限,啱啱一本本咁用曲慳左好多
唔想手足再俾黑警屌完鬆入黎睇!! 4個必用 apps
https://lih.kg/1845320

借個位嚟

請大家幫手正評,lm,避免沉底
新手考慮緊買e reader
想問你地會唔會買埋Kindle Unlimited?
同埋我見kobo D中文書都入到落kindle睇,咁就算睇中文書多係咪買kindle都ok?
KINDLE 係唔係仲未有THE WITCHER 中文版?
Amazon 無 但Kobo 有,依家仲要做緊65折
唔嫌煩嘅話係ok嘅

不過講緊嘅係次次係kobo買完書都要係電腦轉完format先擺落kindle

如果真係8-9成都睇中文書嘅話我諗都係買返kobo好啲

利申:kobo用家
O.... 明易哂....

KINDLE都有劉世良早幾日推介個本日本人殺既民族說歷史說
唔該巴打

mooink同kobo唔知點揀好
我係kobo 買左幾本書想經calibre 轉mobi 落kindle

但有兩本轉換失敗,message 係ValueError: All strings must be XML compatible: Unicode or ASCII, no NULL bytes or control characters

有無人都試過係咁?可以點解決?

個code 唔比我用
你之前買過未?
係 應該要先買一本 第二單再用65折
唔係,你之前試過用呢類 code 未?
未 第一次開acc
哦,咁即係你無睇之前 d post 囉。

呢個係台灣限定既優惠,你要轉左地區做台灣未先用到。
唔該哂
我都考慮緊,forma 而家平$400 ,唔知買kindle oasis 定kobo forma 好
新哥部paperwhite幾輕幾正 之前聖誕有sale入左
不嬲都係amazon uk買書 但今日發現買唔到 轉極country都唔得 有無人試過?

You attempted to purchase an item while in a different country than listed on your Amazon account
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞