[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
你要把英漢字典的檔案名字改成KOBO裡面的字典名,你可以選德文或法文或意大利文
不過,KOBO每更新一次系統,都要重做一次,幾麻煩
想睇某d 中文書都冇
想問下日版同美版kindle有咩分別
呢排心郁郁想買返部
樂天有好多中文書,看看有無你想要的,如果你已經有一部kindle的話,就用calibre破解放落kindle睇
如果你仲未有eink,又會睇中文書為主,你就直接買一部kobo
睇下先 之前亞馬遜特價入左kindle了
新手買Kobo Clara hd 定 kobo libra h2o好?
會唔會係你搵的字典檔有問題啊,就算系統更新再換一次就可以,唔會係fail啊
kobo除左英文外,仲有5個外語字典,如果你用英漢字典取代德文字典檔,當你雖要翻譯時點開德語字典既選項,就會出現英漢字典
想請問

kobo e-reader 如果喺超閱網同喺誠品買個售後有咩分別?

你哋會建議喺邊到買?

喺超閱網睇過 話要聯絡返台灣嗰邊

誠品買嘅話 如果有問題係咪拎返去誠品?

Thanks
有冇人用4代paperwhite會係咁自動轉頁,又會自動highlight 某個字,自己放大縮細
豐X買samsung拎去邊整? 百老X買iPhone拎去邊整?
我建議你重設出廠設定
唔係個moon壞左?
係系統問題,mon壞唔係咁
晏少少整,感謝

想問咁睇緊個d進度有冇得save低?
kobo在香港無維修部,都係寄回原廠
我第一部kindle在友和買,若要維修都係話俾300寄回美國維修
不過,eink無事無干好少會壞
如果你的書都是用send to kindle的話,amazon雲端會有記錄進度,如果是自己用usb或calibre無線傳到kindle,amazon雲端不會有記錄,我試過重裝之前把kindle裡面的documents存到電腦,重裝後再搬回去,這就最保險
收到
超閱網係三中商
巴打我reset完佢都係係咁auto click有冇idea

冇摸過佢佢自動禁
咁你就只有上amazon問下
問緊,佢係叫叫我返jp問。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞