[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
kindle係咪唔掂?見amazon依加一部usd $59.99幾抵屌咁
翻新機?如果係翻新係差唔多。
kindle最大都好似係oasis 7吋,睇漫畫都差少少,而且你睇繁體書多,kobo配套好過kindle
想問下用calibre點樣將本書既左右翻頁調轉?
你要在編輯書本左邊欄目雜項找到content.opf
在OPF檔案的spin元素裡加入:spine page-progression-direction="rtl"
"rtl"是右到左,“ltr"是左到右
Thank you so much!
想問待機頁廣告係咪唔會更新?
上年暑假到依加都係呢個

想問oasis 9的case可以係邊買?
唔想淘
另外, oasis 9同10 的case係咪完全一樣?包括磁石位
Zlibrary 啲書係咪可以直接過kindle
你要捐獻先可以,普通會員可以DL落電腦
捐左
依家kindle oasis 或者pw 可以邊度買?
最簡單去電腦鋪買現成
PW 價錢應該唔差太遠,oasis 就難講啲
師兄,我想問吓呢個畫面係咪一待機就會出現?會唔會好嘥電?Thx

利申: 啱啱先買
唔會晒電啊,呢個係廣告版,有時會換其他廣告,D圖片都幾靚架
唔轉畫面唔耗電,
Elink 嘅特性,
所以先咁適合做電子書
電子墨水mon, 冚蓋都會有畫面,打開蓋就會出電子墨水
大半年都係呢個廣告,我以為唔會更新

非廣告版係咪鉛筆果D圖?
唔係國際版不嬲唔直送香港㗎啦
係,聽大陸用家話中亞系統係可以整走個廣告,我曾經左轉右轉過系統語言,無意中整走左個廣告,淨番個鉛筆圖,前排重裝先出番個廣告,都係呢張廣告靚,鉛筆圖壓逼感太重
Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞