[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
啱啱成$3000買咗部Kindle Oasis畀個女
$100買埋個Cover
喺香港兇宅買,行貨
幫佢setup個amazon account
link咗我張信用卡,呢幾日買書都買咗幾百蚊
嗯...
Kindle 香港理論上應該無行貨。
你最多話豐澤代理,
有咩問題佢幫你跟咁解。
要唔要多個有棍既女
https://bookfere.com/dict
你可以參考上面網址,有字典安裝步驟,睇下有無漏左
有個低能問題 我有部paperwhite 一路都係買英文書睇
但岩岩先知amazon而家有繁中書買,頭先網上買左一本但係device上面又唔見有,要係iphone APP上面先見到
想請教下可以點先睇到?唔該哂
其實kobo英文書資源係咪真係少?
iphone kindle app 買左既書都可以實體 kindle 上睇架 la....
國家轉去美國就會多英文書

同樣,轉去日本就會多日本書
我唔知點解唔見有
買左就見到.... 係 cloud
除非你 kindle / kindle app 用唔同地方既 account
我再試多次, thanks
你用網頁入amazon account
搵Content and Devices/books
你買的書旁邊...的方格,點開,你會見到deliver,選擇send去你既kindle
之前係美國訂既kobo已經集運到左香港,好滾動
兇宅都係藍店??
我22號落單,現在ups 仲係未track 到,前日問kobo cs, 佢話未夠10個working days, 叫我再等下
我21號落
我訂 libra 白色,你訂邊款?
Same...but ship from ca, not sure if this is out of stock
25號收到kobo email話ship咗,但係現在ups 都未track 到,details 得呢句:

Label Created

04/23/2020 - 11:39 A.M.
Canada
Order Processed: Ready for UPS
你睇下過埋呢幾日有冇動靜我都整緊集運,應該都冇咁快
真有米 點解唔去圖書館
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞