[選擇困難症]買唔買Kindle好(7)暨交流區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
不如講下有咩唔實際?
時間唔係時間?
喂我都係user我e家睇到一半,壞左,整又冇得整換又冇我換,咁有現貨可以拎記碌卡去馬,貨品主導架嘛

你會唔會屙屙下屎又,呀,呢個屎坑唔爽,我都係去第2個屎坑屙
你買邊部先?要快咪出誠品即買囉,呢家你係三中商買咪又係要等
我買forma,我去pchome個d買又碌唔到卡,集運我用開個d又爆件又盛運送無期

kindle?不了,見過鬼怕黑

香港誠品有個時我問冇人答我search左好耐先搵到天后老銅有間有但都得8gb我都做左陣功課但我估唔到個濕9網背後係3中
集運點都要自己做多d功課,好多都冇交帶

我上月尾買h20 都係就咁去尖咀誠品見到有就賣咋

黨鐵呢d生活必需就好多人難免避唔到,但三中呢d仆街可避就避,免得俾錢佢地出版d洗腦書籍
冇下次今次都係一個意外女朋友係我仲做緊功課已經出左手叫都叫唔切
懲罰佢
罰佢用我部kindle睇書
台灣Kobo呢幾日做7折大家有冇買咩書?
kobo係要用calibre將epub同mobi轉做kepub
有冇巴絲用過hyread Gaze Note? 好唔好用?
https://hyread.hk/index.php?route=product/product&path=61&product_id=193
有買Boox Nova嘅ching, 部機啲用電量如何?
想問各位有用kindle加套既人
你地用完kindle會就咁閂埋個套就算
定直接熄左部機去?
唔開Google Framework 唔開WiFi
跟足佢凍結App 每日睇兩個鐘都頂到三四日
就咁閂埋 佢自動鎖機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞