[Mac撚] 用家/買機集中討論(33) 又唔做research 又唔讀置頂 呀呀呀呀呀

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

補圖,單風扇係2019低配,雙風扇係2018(19)高配
低配對speaker好撚長,個大subwoofer chamber遠離出聲位,仲要左右唔對稱
高配左右對稱,chamber響正出聲位下面

而且實測有人(主觀地)覺得明顯係高配speaker清過低配
係呀
但依家睇番好似係我同一時間開太多野
依家似乎無事了
10.15.1 呢個更新我真係,更完成部電腦好似打柴咁

風扇冇啦啦嘈到癲,食電又倒水
新版好伏
降咗返去10.11.6
有無dock推介? Wavlink出果堆點睇
睇Twitter 結局係簽晒NDA
無從判斷
買左快啲送到黎啦
有人講話satechi 嘅ok
唔知有冇人同我我夾夠100鎂 送黎hk🤦🏻‍♂️
仲差70
漏左唔記得講 想揾可以出雙mon同giga 可以叉埋電果種
Satechi望左陣好似無
你個requirement 要咩
dual mon 4K?
(btw 唔記得問咩機
唔知black friday macbook 會唔會有平
暫時1080p 60hz已足夠 不過想長遠d姐
2019mbp 13 高配i5 16gb 應該夠力推掛 ios development 多
Magic keyboard 2真係好易壞

兩年已經壞過兩次按鍵,有d 開始無彈位

而家仲壞埋叉電

有無其他副廠好用
Magic keyboard 2真係好易壞

兩年已經壞過兩次按鍵,有d 開始無彈

而家仲壞埋叉電

有無其他副廠好用
Logitech
agger 買Logitech新出隻MX key好過
搭單想問Magic Keyboard 係Windows用唔用到
想換咗公司個Keyboard佢,平時要打好多字
Logitech嗰啲有得雙開
有無隻細d,唔要右邊number pad
如果你OK入電芯就Logitech K380
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞